Happy Lady 30 capsule Parapharm

Happy Lady, 30 capsule, Parapharm

Suplimentul alimentar Happy Lady este destinat femeilor de toate varstele. Contine extracte din plante medicinale cu continut ridicat de fitoestrogeni, menite sa restabileasca dezechilibrele hormonale care cauzeaza discomfortul cunoscut sub numele de Sindrom Premenstrual

16,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Happy Lady Parapharm x 30 capsule

Suplimentul alimentar Happy Lady este destinat femeilor de toate varstele. Contine extracte din plante medicinale cu continut ridicat de fitoestrogeni, menite sa restabileasca dezechilibrele hormonale care cauzeaza discomfortul cunoscut sub numele de Sindrom Premenstrual . La varste ceva mai inaintate. ajuta la reducerea manifestarilor neplacute ale menopauzei. Produsul se poate utiliza cu succes si pentru reducerea nivelului prea ridicat de prolactina din organism. 

Administrare: Se recomanda consumul de 1-3 capsule/zi, in functie de gravitatea simptomelor, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale. 

Afectiuni Menopauza, Regleaza productia de hormoni 

Prezentare Cutie x 30 capsule 

Producator Parapharm

Parapharm
6421971000426

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.