Femovita Forte

Femovita Forte, 60 capsule, Naturpharma

Supliment alimentar Femovita Forte de la Naturpharma pentru ameliorarea bufeurilor, dificultăților de concentrare, oboselii si iritabilității.

75,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Femovita Forte, 60 capsule, Naturpharma

Supliment alimentar Femovita Forte de la Naturpharma pentru ameliorarea bufeurilor, dificultăților de concentrare, oboselii si iritabilității.

Femovita Forte zi si noapte este o soluție non-hormonală formulată științific în toate etapele menopauzei. Se bazează pe extracte de plante de înaltă calitate, minerale și vitamine care ajută la funcționarea optimă a corpului feminin pe parcursul zilei și oferă femeii active o alternativă naturală la terapia de substituție hormonală .

Produsul conține 2 tipuri de capsule cu compoziție diferită - capsule albe „Ziua” și capsule albastre „Noapte”. Conțin 15 ingrediente active, inclusiv toate cele 5 grupuri principale de fitoestrogen. Luate împreună, ele completează și sporesc efectele lor independente, ajutând la rapid și la maximizarea impactului tuturor simptomelor în premenopauză, menopauză și postmenopauză:

 • Capsulele Femovita Forte zi ajută la ameliorarea bufeurilor, a iritabilității, a dificultăților de concentrare și a oboselii. Contribuie la starea normală a oaselor și susține funcționarea normală a sistemului cardiovascular și imunitar.
 • Capsulele Femovita Forte noapte ajută la reducerea bufeurilor și transpirațiile nocturne, te ajută să adormi, reduc trezirea noaptea și promovează un somn liniștit și sănătos.

Caracteristici Femovita Forte:

 • O soluție pe bază de plante pentru menopauză, care conține toate cele 5 grupuri principale de fitoestrogeni.
 • 15 ingrediente active non-hormonale care vă oferă o alternativă naturală la terapia de substituție hormonală.
 • Formulat cu extracte din plante, reduse la substanțele biologic active potrivite pentru viteză și eficiență maximă, fără a solicita o presiune excesivă asupra organismului.
 • Îngrijire 24 de ore pentru femeia activă în premenopauză, menopauză și postmenopauză - capsule separate pentru zi și noapte.
 • Produs natural.
 • Ambalare convenabilă la un preț accesibil, oferind un aport de 1 lună.
 • Ameliorează rapid și eficient simptomele neuro-vegetative și neuro-psihologice ale menopauzei și premenopauzei.
 • Ajută la normalizarea masei osoase și la creșterea rezistenței osoase.
 • Are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, îmbunătățind profilul lipidic și afectând pozitiv tensiunea arterială.
 • Ajută la controlul greutății corporale.
 • Contribuie la imbunatatirea structurii pielii.
 • Fabricat in Spania.

Femovita Forte este împărțită în două părți: Femovita Forte zi și Femovita Forte noapte pentru a acoperi nevoile specifice ale corpului feminin în timpul menopauzei pe tot parcursul zilei.

Doza recomandata:

Luați 1 capsulă albă de Femovita Forte zi dimineața după trezire.

Luați 1 capsulă albastră de Femovita Forte  noapte înainte de culcare.

8424409946349
Fisa tehnica
Beneficii:
reduce bufeurile
Mod de prezentare:
60 capsule
Ultima actualizare:
05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.