Kamaiany, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Kamaiany, 100 tablete, Ayurmed

Kamaiany revitalizant natural pentru femei. Un supliment excelent cu efect tonic asupra aparatului genital feminin. Susține viața sexuală normală si amplifica senzualitatea si feminitatea. KAMAIANY contribuie la normalizarea ciclului menstrual, conferă o stare de bine, susține capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, oboseală, suprasolicitări. Menține nivelul hormonal în postmenopauză si premenopauză, are efecte benefice în echilibrul psiho-emoțional si fizic al femeilor. KAMAIANY are proprietăți antioxidante, susține sistemul imunitar menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.

48,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Kamaiany revitalizant natural pentru femei. Un supliment excelent cu efect tonic asupra aparatului genital feminin. Susține viața sexuală normală si amplifica senzualitatea si feminitatea. KAMAIANY contribuie la normalizarea ciclului menstrual, conferă o stare de bine, susține capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, oboseală, suprasolicitări. Menține nivelul hormonal în postmenopauză si premenopauză, are efecte benefice în echilibrul psiho-emoțional si fizic al femeilor. KAMAIANY are proprietăți antioxidante, susține sistemul imunitar menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.

KAMAYANY tablete contribuie la:

diminuarea neplăcerilor din perioada premenstruală și menstruală si funcționarea normală a ciclului menstrual;

susținerea vieții sexuale normale, amplificând senzualitatea și feminitatea.

menținerea tonusului general al organismului, al echilibrului hormonal feminin si al aparatului genital feminin ;

ameliorarea starile determinate de existența chisturilor ovariene și a fibroamelor uterine;

previne instalarea osteoporozei;

ameliorarea manifestărilor sindromului de premenopauză și post menopauză;

Mod de utilizare Kamaiany: 

Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta de peste 14 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administrează  minim o lună, optim cure de 3-6 luni.

Ingrediente Kamaiany:

Saraca ashoka-100mg;

Caesalpinia sappan-75mg;

Abroma augusta- 50mg;

Mesua ferrea - 50mg;

Curcuma Longa- 50mg;

Commiphora myrrha- 50mg;

Symplocos racemosa - 50mg;

Praval bhasm- 25mg;

Dhatry loha - 25mg;

Acacia arabica - 25mg.

Saraca asoca  asigură un flux sanguin menstrual normal, susține endometrul în procesul de refacere și stopare a hemoragiei.

Caesalpinia sappan reduce hemoragiile uterine si susține normalizarea fluxului menstrual.

Mesua ferrea are proprietăți hemostatice în caz de hemoroizi si hemoragie uterină.

Abroma augusta menține fluxul menstrual normal și atenuează disconfortul din timpul ciclului menstrual.

Symplocos racemosa  contribuie la funcționarea normală a sistemului reproducător ajutând la maturizarea și eliberarea ovocitelor din foliculul ovarian (ovulația). Contribuie la reglarea fluxului menstrual având acțiune hemostatică uterină.

Curcuma longa -  turmericului are acțiune antioxidantă, menține fluiditatea sângelui și normalizează fluxul sanguin, are acțiune antiinflamatoare nesteroidiană si ajuta la detoxifierea organismului.

Commiphora myrrha atenuează durerile în dismenoree si reglează fluxul sanguin insuficient în oligomenoree. Susține organismul în caz de astenie, oboseală, agitație psihică, incapacitate de concentrare.

Praval bhasm ajută la menținerea structurii osoase,  sănătatea pielii, coagularea normală a sângelui, unghiilor și părului, menținerea sănătății sistemului muscular si sistemului nervos.

Dhatri loha contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului și splinei si asigură formarea unor hematii sănătoase.

Prezentare Kamaiany: 100 tablete

S-ar putea sa-ti placa