Shecure Sirop, 200 ml, Ayurmed
La reducere!

Shecure Sirop, 200 ml, Ayurmed

Shecure Sirop este un suplimentul alimentar ayurmed pentru simptomele menopauzei de la Star International. Un excelent tonic al aparatului genital feminice ce conține plante medicinale ayurvedice care mențin echilibrul hormonal feminin.

26,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Shecure Sirop, 200 ml, Ayurmed [6423359000189]

Shecure Sirop este un suplimentul alimentar ayurmed pentru simptomele menopauzei de la Star International. Un excelent tonic al aparatului genital feminice ce conține plante medicinale ayurvedice care mențin echilibrul hormonal feminin.

Contribuie la funcționarea fluxului menstrual normal, a ciclului menstrual, ajuta la stoparea hemoragiilor si diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală cum ar fi irascibilitatea, nervozitatea, durerile în zona pelvină.

SHECURE sirop ajuta la echilibrarea hormonala, sustine sănătatea aparatului genital feminin și urinar reducând astfel riscul apariției unor infecții uro-genitale. SHECURE sirop creste capacitatea de adaptare a organismului feminin la oboseală, suprasolicitări, stres și conferă o stare de bine prin inducerea calmului, relaxării și obținerea de performanțe fizice și intelectuale mult imbunatatite. Suplimentul ajuta la echilibrarea nivelului hormonal în premenopauză sau după instalarea menopauzei, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor. Este cunoscut faptul că starea de spirit negativă perturbă echilibrul hormonal și menstruația.

SHECURE Sirop contribuie la:

susține funcționare normală a aparatului genital feminin si stării de sănătate 

eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruala si funcționarea normală a ciclului menstrual;

menținerea capacității de adaptare a organismului feminin la stres, oboseală, suprasolicitări, și obținerea de performanțe intelectuale si fizice.

echilibrarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei sau în premenopauza, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor;

prin reechilibrare hormonală ajuta la prevenirea diminuării densității osoase asociată tulburărilor hormonale in menopauza.

Mod de utilizare și doza recomandată:

câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi. 

Produsul este destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta de peste 14 ani

Ingrediente:

Saraca asoca – 200mg;

Caesalpinia sappan – 100mg;

Foeniculum vulgare – 100mg;

Bacopa monnieri – 100mg;

Emblica officinalis – 100mg;

Withania somnifera – 100mg;

Abroma augusta – 75mg;

Aloe barbadensis – 50mg;

Mesua ferrea – 50mg;

Salmalia malabarica – 50mg;

Symplocos racemosa – 50mg;

Benzoat de sodiu  – 25mg;

Zahăr – 2400 mg;

Apă demineralizată până la 5 ml.

Caesalpinia sappan  –  stopează hemoragiile uterine, susține normalizarea fluxului menstrual.

Saraca asoca asigură un flux sanguin menstrual normal. Previne apariția unor infecții urogenitale.

Bacopa monnieri restabilește calmul în condiții de stres și viață agitată, optimizează funcția cognitivă.

Foeniculum vulgare contribuie la ameliorarea problemelor asociate ciclului menstrual dificil și menopauzei premature, la drenarea lichidelor corporale în exces.

Withania somnifera susține mecanismele naturale de autoapărare ale organismului. Ajuta la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de oboseală si stres.

Mesua ferrea efect hemostatic în caz de hemoragie uterină sau hemoroizi.

Abroma augusta atenuează disconfortul din timpul ciclului menstrual.

Emblica oficinalis susține fertilitatea și asigură menținerea fluxului menstrual normal, susține sistemul imunitar și este un puternic antioxidant impiedicand distrugerile celulare provocate de radicalii liberi.

Aloe vera ajută la ameliorarea manifestărilor neplăcute asociate menopauzei, eliminarea toxinelor din organism.

Salmalia malabarica pentru menținerea echilibrului hormonal feminin.

Symplocos racemosa susține maturizarea și eliberarea ovocitelor din foliculul ovarian. Ajuta la reglarea fluxului menstrual prin menținerea tonusului uterin.

Prezentare: 200 ml Star International

6423359000189

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.