SHECURE tablete este un suplimentul alimentar ce conține plante medicinale ayurvedice care este un excelent tonic al aparatului genital feminin, susține fertilitatea, menține echilibrul hormonal feminin, libidoul. SHECURE tablete fusține funcționarea normală a ciclului menstrual și diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală. SHECURE tablete susține capacitatea de adaptare a organismului la suprasolicitări, stres, oboseală și obținerea de performanțe mentale si fizice. Prin inducerea calmului și relaxării este prevenită starea de spirit negativă care ar perturba echilibrul hormonal și ciclul menstrual. Susține reglarea nivelului hormonal în premenopauză și după instalarea menopauzei, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor. SHECURE tablete contribuie la prevenirea diminuării organismului prin susținerea metabolismului, digestiei, eliminarea toxinelor și excesului de apă din organism, asigură aportul nutrițional de vitamine și minerale, întârziind procesul natural de îmbătrânire.

SHECURE Tablete contribuie la:

susține funcționare normală a aparatului genital feminin si stării de sănătate 

eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruala si funcționarea normală a ciclului menstrual;

menținerea capacității de adaptare a organismului feminin la stres, oboseală, suprasolicitări, și obținerea de performanțe intelectuale si fizice.

echilibrarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei sau în premenopauza, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor;

prin reechilibrare hormonală ajuta la prevenirea diminuării densității osoase asociată tulburărilor hormonale in menopauza.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă. Numai pentru femei.

Ingrediente: 

Malus sylvestris – 100 mg;

Cissus quadrangularis – 100 mg;

Triticum vulgare – 100 mg;

Bacopa monnieri -75 mg;

Withania somnifera – 50 mg;

Asparagus racemosus – 50 mg;

Acacia arabica -25 mg.

Prezentare: 100 tablete

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.