Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercom

Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercom

Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercom. Produs natural din soia, indicat sa amelioreze simptomele menopauzei. Prospect:Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercon ( produs natural China ).

Supliment alimentar ce nu trbuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Produs natural pentru sustinerea functionarii normale a organismului femeii in perioada ciclului (amelioreaza simtomele menopauzei). Capsulele de isoflavone din soia, marca Kai Young sunt obtinute in conditii de maxima siguranta prin procedee tehnologice de ultima ora si au un continut ridicat de substanta active.

Indicatii: amelioreaza simptomele menopauzei, reduce cantitatea de estrogen,cancer de san,tumori mamare,amelioreaza somnul,

Contraindicatii: Cancer la san si ...

29,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercom

Produs natural din soia, indicat sa amelioreze simptomele menopauzei.

Prospect: Soia Isoflavones, 60 capsule, Sanye Intercon (produs natural China).

Supliment alimentar ce nu trbuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. 

Produs natural pentru sustinerea functionarii normale a organismului femeii in perioada ciclului (amelioreaza simtomele menopauzei). Capsulele de isoflavone din soia, marca Kai Young sunt obtinute in conditii de maxima siguranta prin procedee tehnologice de ultima ora si au un continut ridicat de substanta active. 

Indicatii: amelioreaza simptomele menopauzei, reduce cantitatea de estrogen, cancer de san, tumori mamare, amelioreaza somnul.

Contraindicatii: Cancer la san si tumori mamare, predispozitie spre acestea sau daca au fost in familia persoane cu aceste afectiuni.

A se administra cu prudenta in caz de antecedente de suferinte ginecologice sau hormonale, cancer ovarian, endometrioza, fibromastoza uterina, boli de ficat. 

Poate interactiona cu anticoagulante, terapie de substitutie hormonala, inclusiv terapia de substitutie cu hormoni tiroidieni la administrarea concomitenta. Se recomanda inaintea administrarii un control ginecologic si o radiografie mamara. 

Capsulele marca Kai Young,au un continut ridicat de substanta (peste 90% isoflavone) ceea ce le plaseaza in pozitia de lider in topul produselor similare existente pe piata suplimentelor alimentare. 

Isoflavone din soia are un rol fundamental in ameliorarea simptomelor menopauzei, determinata de reducerea cantitatii de estrogen, fenomen natural ce afecteaza marea masa a femeilor incepand cu varsta de 35 ani. 

Mod de administrare: 35-40ani 1cps/zi:40-45ani 1-2cps/zi;45-55ani 4cps/zi;peste 55 ani 2-4cps/zi.Se administreaza cu apa (nu se administreaza femeilor insarcinate sau celor ce alopteaza) 

Eficienta: Dupa 7zile-Revigorarea ,ameliorarea somnului si a tranzitului intestinal,catifelarea pielii,revenirea secretiei vaginale; 

Dupa 15zile-Imbunatatirea tonusului psihic, stabilitate emotionala, reducerea ca intensitate si durata a simptomelor menopauzei, revenirea sanilor la marimea si fermitatea initiala; 

Dupa 30zile- Ameliorarea ciclului, revenirea elasticitatii pielii si estomparea alunitelor,disparitia treptata a simptomelor menopaotice; Cura prelungita-Impiedicarea atrofierii premature a ovarelor, prevenirea osteoporozei, imbunatatirea vietii sexuale, mentinerea tineretii fizice si psihice. 

Prezentare: 60cps Soia isoflavones-menopauza. Producator Sanye Intercom 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.