Maxro

Maxro, 10 pastile, Mad House potenta

Maxro este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa, cu actiune simultana pe mai multe planuri. Este unul dintre cel mai eficiente si bune produse de potenta

93,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
3 91,00 RON Pana la 6,00 RON
 In stoc
 

 

 

Maxro, 10 pastile, Mad House

Maxro este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa, cu actiune simultana pe mai multe planuri. Este unul dintre cel mai eficiente si bune produse de potenta, asigurand o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri si virilitate masculina la cele mai inalte standarde. Maxro are o formula unica 100% naturala, ce a rezultat din experienta medicinii naturiste orientale. 

Cele mai importante beneficii ale Maxro pastile

  • Partide de sex de mai lunga durata si de o calitate incredibila pentru parteneri;
  • Prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii; Erectii de lunga durata; Maximizarea increderii in fortele proprii si a dorintei sexuale;
  • Performante sexuale mult imbunatatite;
  • Cresterea substantiala a energiei sexuale si a libidoului;
  • Abilitatea de a avea erectii frecvente
  • Efecte vizibil benefice ale aparatului reproducator 
  • Administrarea regulata a pastilelor Maxro, duce la efecte pozitive aspura potentei, o sperma mai sanatoasa, asigurand bazele unei ejaculari mai puternice. 

Contraindicati Maxro: Persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (boli cerebrovasculare sau hipertensiune arteriala) 

Mod de administrare Maxro: 1 capsula / zi, inaintea actului sexual cu 30-45 de minute. A nu se depasi doza. 

Compozitie: Epimedium brevicornum 140mg (Parti aeriene) Cistanche deserticola 80mg (Parti aeriene) Scoarta de Cinnamomum cassia 68mg (extract) Panax ginseng 64mg (radacina) Rhodiola rosea  50mg (radacina) Amidon din Cartof 4mg Rizomi de Polygonatum multiflorum 44mg. 

Mod de prezentare: cutie Maxro cu 10 capsule, cu o concentratie de 450 mg/cps

Mad House
6424494000881

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa