Crema de maini cu ulei de masline si ulei de argan  HerbOlive

Crema de maini cu ulei de masline si ulei de argan HerbOlive

Crema de maini cu ulei de masline si ulei de argan, HerbOliveDistribuitor de produse bio,cosmetice naturale,produse bio.Sam Distribution va recomanda o gama de diversa de cosmetice naturale,produse bio la preturi de producator/importator.Gama de produse HerbOlive,sunt produse bio si cosmetice naturale produse in Creta-Grecia,cosmetice naturale bazate pe ulei de argan,ulei de masline,aloe vera si multe plante si ingrediente naturale eficiente pentru sanatate si frumusete.Pentru a trata mainile uscate, crapate samdistribution.ro va recomanda crema de maini pentru ingrijire si tratament HerbOlive.Compozitie:Ulei de argan, ulei de masline organic, glicerina, alantoina, aloe vera,Ingrediente cunoscute pentru hidratarea pielii, proprietatile nutritive, antioxidante, neutralizeaza radic ...
12,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Crema de maini cu ulei de masline si ulei de argan, HerbOlive


Distribuitor de produse bio,cosmetice naturale,produse bio.Sam Distribution va recomanda o gama de diversa de cosmetice naturale,produse bio la preturi de producator/importator.
Gama de produse HerbOlive,sunt produse bio si cosmetice naturale produse in Creta-Grecia,cosmetice naturale bazate pe ulei de argan,ulei de masline,aloe vera si multe plante si ingrediente naturale eficiente pentru sanatate si frumusete.
Pentru a trata mainile uscate, crapate samdistribution.ro va recomanda crema de maini pentru ingrijire si tratament HerbOlive.
Compozitie:Ulei de argan, ulei de masline organic, glicerina, alantoina, aloe vera,
Ingrediente cunoscute pentru hidratarea pielii, proprietatile nutritive, antioxidante, neutralizeaza radicalii liberi, protejeaza pielea. Crema extra-hidratanta contra imbatranirii premature,mentine pielea mainilor moale si catifelata.
Contine: 150 ml
Producator:HerbOlive

Fisa tehnica

HerbOlive