Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Produse bio online- HerbOlive, Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele Produse naturale bio sunt cosmetice HerbOlive-Grecia,crema de maini pentru maini crapate si uscate cu ulei de masline si galbenele. Crema cu ulei de masline si galbenele, ingrediente naturale ce provin din culturi bio (organice) poate fi folosita zilnic pentru tratament si ingrijirea mainilor cu piele aspra, crapata.Crema pentri ingrijirea mainilor HerbOlive se absoarbe usor, este un tratament pentru maini, se maseaza mainile foarte bine timp de cateva minute, apoi se maseaza usor si cuticulele. Hidrateaza si protejeaza pielea mainilor expuse zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure,aceasta crema va lasa mainile moi si catifelate. Prezentare: 100 ml Producator:Herbolive-Creta, Grecia 

13,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Produse naturale bio sunt cosmetice HerbOlive-Grecia, crema de maini pentru maini crapate si uscate cu ulei de masline si galbenele. Crema cu ulei de masline si galbenele, ingrediente naturale ce provin din culturi bio (organice) poate fi folosita zilnic pentru tratament si ingrijirea mainilor cu piele aspra, crapata. 

Crema pentri ingrijirea mainilor HerbOlive,se absoarbe usor, este un tratament pentru maini, se maseaza mainile foarte bine timp de cateva minute, apoi se maseaza usor si cuticulele. 

Hidrateaza si protejeaza pielea mainilor expuse zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure,aceasta crema va lasa mainile moi si catifelate. 

Prezentare: 100 ml 

Producator: Herbolive-Creta,Grecia Produs BIO Ingrijirea Mainilor cu ulei de masline si galbenele pentru maini, hidrateaza, protejeaza. Crema de maini imbogatita cu ingrediente naturale este ideala pentru folosirea zilnica. Se absoarbe usor, hidrateaza, protejeaza si lasa mainile si cuticulele fine si in conditii bune. Hidrateaza si protejeaza pielea expusa zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure. Lasa mainile moi si catifelate la atingere. Produse Cosmetice Bio-Grecia

Fisa tehnica

HerbOlive

S-ar putea sa-ti placa