Crema cu arnica  crema hidratanta, piele uscata, crapata, maini, picioare, calcaie

Crema cu arnica crema hidratanta, piele uscata, crapata, maini, picioare, calcaie

Crema cu arnica | crema hidratanta, piele uscata, crapata, maini, picioare, calcaie Cosmetice online si produse-Crevil, crema de maini, picioare, calcaie, crema hidratanta piele uscata, crapata, crema cu arnica ( arnica montana ). Crema cu arnica ( arnica montana ) este o crema hidratanta pentru piele uscata, crapata, este un produs cosmetic - Crevil Cosmetics Germania, este un adevarattratament pentru piele uscata sau crapata de pe picioare, maini, calcaie. Poate fi folosita ca o crema de maini, picioare sau calcaie crapate, contine arnica ce hidrateaza pielea uscata, crapata, are rol hidratant si cicatrizant pentru pielea uscata, crapatate si aspre, poate fi folosita pentru tot corpul. Crema de maini cu arnica este o crema hidratanta, tratament piele uscata, maini uscate, mai ...
7,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Crema cu arnica | crema hidratanta, piele uscata, crapata, maini, picioare, calcaie


Cosmetice online si produse-Crevil, crema de maini, picioare, calcaie, crema hidratanta piele uscata, crapata, crema cu arnica ( arnica montana ).

Crema cu arnica ( arnica montana ) este o crema hidratanta pentru piele uscata, crapata, este un produs cosmetic - Crevil Cosmetics Germania, este un adevarat tratament pentru piele uscata sau crapata de pe picioare, maini, calcaie.
Poate fi folosita ca o crema de maini, picioare sau calcaie crapate, contine arnica ce hidrateaza pielea uscata, crapata, are rol hidratant si cicatrizant pentru pielea uscata, crapatate si aspre, poate fi folosita pentru tot corpul.
Crema de maini cu arnica este o crema hidratanta, tratament piele uscata, maini uscate, maini crapate, este un remediu naturist pentru calcaie crapate sau calcaie aspre. Crevil-Crema de Arnica pe numele stiintific " arnica montana "are proprietati antiseptice ,antiinflamatoare, antibacteriene, antifungice se foloseste cu succes in tratarea ranilor, deoarece grabeste procesul de vindecare si regenerarea tesuturilor este un remediu naturist in dureri musculare.

Arnica in cosmetica, este folosita din cele mai vechi timpuri pentru tratarea ranilor, are un efect de calmare a epidermei, cicatrizanta, cu efect anti-aging. De aceea crema cu arnica -Crevil este ideala pentru ingrijirea si hidratarea pielii corpului ( fata, maini, piciare, calcaie crapate ) picioare si maini uscate, crapate, crema hidratanta piele uscata, se absoarbe rapid lasand o piele catifelata si hidratata. Hidrateaza pielea uscata, crapata si aspra, pielea devine catifelata si placuta la atingere.
Prezentare : 100 ml
Producator Crevil Cosmetics Germania

In perioada 10 03 2015 | 10 06 2015 la 2 creme cu arnica 100 ml Crevil, primiti o crema cu Arnica 100 ml Crevil cadou.
Oferta este valabila In limita stocului disponibil


Fisa tehnica

Crevil