Crema Maini Alexandra 200ml Hofigal
Pret redus

Crema pentru maini Alexandra 200 ml Hofigal

Crema pentru maini cu musetel si glicerina Alexandra, 200 ml un produs Hofigal catifeleaza si hidrateaza pielea crapata a mainilor. Crema de maini cu musetel si glicerina protejeaza pielea mainilor impotriva deshidratarii excesive ca urmare a utilizarii detergentilor. Crema pentru maini (crapate) Alexandra, face ca pielea sa devine neteda, elastica si catifelata. Este o crema de maini cu substante active naturale, se aplica prin masaj usor dupa fiecare spalare a mainilor sau dupa utilizarea detergentilor. Ingrediente: crema de maini cu musetel si glicerina. Musetel - care vindeca si regenereaza, glicerina – catifeleaza si hidrateaza pielea crapata, redandu-i elasticitatea, protejand mainile zilnic impotriva actiunii nefaste a mediului inconjurator. Producator: Hofigal.

17,91 RON18,90 RON- 0,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema pentru maini cu musetel si glicerina Alexandra, 200 ml, Hofigal

Crema pentru maini cu musetel si glicerina Alexandra, un produs Hofigal, protejeaza pielea mainilor impotriva deshidratarii excesive ca urmare a utilizarii detergentilor.

Crema pentru maini (crapate) Alexandra, face ca pielea sa devine neteda, elastica si catifelata. 

Este o crema de maini cu substante active naturale,se aplica prin masaj usor dupa fiecare spalare a mainilor sau dupa utilizarea detergentilor.

Ingrediente: musetel si glicerina 

Musetelul vindeca si regenereaza, glicerina catifeleaza si hidrateaza pielea crapata, redandu-i elasticitatea, protejand mainile zilnic impotriva actiunii nefaste a mediului inconjurator.

Prezentare: 200 ml

Producator: Hofigal 

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: