Crema Maini Alexandra 200ml Hofigal

Crema Maini Alexandra 200ml Hofigal

Hofigal,crema de maini cu musetel si glicerina Alexandra,200mlCrema de maini cu musetel si glicerina Alexandra, 200 ml, Hofigal, protejeaza pielea mainilor impotriva deshidratarii excesive ca urmare a utilizarii detergentilor.Crema pentru maini ( crapate) Alexandra,face ca pielea sa devine neteda, elastica si catifelata. Este o crema de maini cu substante active naturale,se aplica prin masaj usor dupa fiecare spalare a mainilor sau dupa utilizarea detergentilor.Ingrediente:crema de maini cu musetel si glicerina AlexandraMusetel - care vindeca si regenereaza, glicerina – catifeleaza si hidrateaza pielea crapata, redandu-i elasticitatea, protejand mainile zilnic impotriva actiunii nefaste a mediului inconjurator.Crema pentru maini crapate Alexandra, 200ml ,Hofigal Producator: Ho ...
16,90 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Hofigal,crema de maini cu musetel si glicerina Alexandra,200ml

Crema de maini cu musetel si glicerina Alexandra, 200 ml, Hofigal, protejeaza pielea mainilor impotriva deshidratarii excesive ca urmare a utilizarii detergentilor.
Crema pentru maini ( crapate) Alexandra,face ca pielea sa devine neteda, elastica si catifelata.
Este o crema de maini cu substante active naturale,se aplica prin masaj usor dupa fiecare spalare a mainilor sau dupa utilizarea detergentilor.
Ingrediente:crema de maini cu musetel si glicerina Alexandra
Musetel - care vindeca si regenereaza, glicerina – catifeleaza si hidrateaza pielea crapata, redandu-i elasticitatea, protejand mainile zilnic impotriva actiunii nefaste a mediului inconjurator.

Crema pentru maini crapate Alexandra, 200ml ,Hofigal

Producator: Hofigal Categoria: Produse cosmetice>maini si unghii

Fisa tehnica

Hofigal