Cana cu cioc si capac, 275ml ,Baby True

Cana cu cioc si capac, 275ml ,Baby True

Cana cu cioc si capac, 275ml,BabyTrueCana cioc tare cu capac 275 ml anticurgere 6+ BabyTrueCaracteristici: Facute special sa protejeze impotriva curgerii lichidelor date copilului. Instructiuni de folosire si ingrijire:ÃŽnainte de prima folosire spalati fiecare parte separat in apa calduta si detergent dupa care clatiti-le bine. Spalati-o dupa fiecare folosire.Puteti folosi masina de spalat vase pentru spalare dar numai pe raftul de sus.Evitati folosirea carpelor aspre sau a buretilor abrazivi.Valva trebuie tinuta sub jet de apa pentru indepartarea oricaror resturi.Nu o puneti in cuptorul cu microunde.Nu le curatati cu chimicale puternice si nici nu le puneti in contact cu astfel de solventi sau chimicale.ÃŽnainte de prima folosire fierbeti cana pentru 5 minute in apa clocotita. ...
9,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Cana cu cioc si capac, 275ml,BabyTrue

Cana cioc tare cu capac 275 ml anticurgere 6+ BabyTrue Caracteristici: Facute special sa protejeze impotriva curgerii lichidelor date copilului. Instructiuni de folosire si ingrijire:
ÃŽnainte de prima folosire spalati fiecare parte separat in apa calduta si detergent dupa care clatiti-le bine. Spalati-o dupa fiecare folosire. Puteti folosi masina de spalat vase pentru spalare dar numai pe raftul de sus. Evitati folosirea carpelor aspre sau a buretilor abrazivi. Valva trebuie tinuta sub jet de apa pentru indepartarea oricaror resturi. Nu o puneti in cuptorul cu microunde. Nu le curatati cu chimicale puternice si nici nu le puneti in contact cu astfel de solventi sau chimicale. ÃŽnainte de prima folosire fierbeti cana pentru 5 minute in apa clocotita. Acest lucru se face pentru asigurarea igienei.
ATENÅ¢IE! Nu lasati copilul sa alerge cu cana. Nu lasati copilul nesupravegheat. Accidentele au aparut cand copii au fost lasati nesupravegheati si au dezasamblat produsul. Pastrati toate componentele departe de vecinatatea copilului. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.
Comanda: Cana cioc tare cu capac 275 ml anticurgere 6+ BabyTrue

Fisa tehnica

Baby True

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.