Lingurita cu varf moale Baby True

Lingurita cu varf moale Baby True

Lingurita cu varf moale Baby True Caracteristici Perfecta pentru primele mancaruri. Mod de folosire: inainte de prima folosire spalati in apa calda si detergent 

6,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Lingurita cu varf moale Baby True 

Caracteristici: Perfecta pentru primele mancaruri. 

Mod de folosire: Lingurita cu varf moale Baby True inainte de prima folosire spalati in apa calda si detergent. Scuturati bine apa. Spalati dupa fiecare folosire. Se poate folosi masina de spalat vase la curatare sau pote fi lasata in cuptorul cu microunde. 

Nu curatati si nu puneti in contact cu solventi sau chimicale puternice. Pot deprecia produsul. Evitati folosirea buretilor sau carpelor aspre or abrazive. 

ATENTIE! 

Verificati intotdeauna temperatura hranei inainte de a o oferi copilului. Nu lasati copilul nesupravegheat. Verificati produsul de fiecare data si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune. Tineti produsul departe de vecinatatea copilului. Nu se preteaza la folosirea in cuptoarele clasice sau in cuptoarele cu microunde cu functia de gril. 

Nu depozitati in apropierea surselor de caldura sau in lumina directa a soarelui. 

Culoarea hranei poate modifica sau decolora componentele dar aceasta nu afecteaza performantele produsului. Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare. 

Standard conform EN 14372. 

Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.

Comanda: Lingurita cu varf moale Baby True 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.