Lingurita cu varf moale Baby True

Lingurita cu varf moale Baby True

Lingurita cu varf moale Baby TrueCaracteristici: Perfecta pentru primele mancaruri.Mod de folosire: Lingurita cu varf moale Baby True ÃŽnainte de prima folosire spalati in apa calda si detergent. Scuturati bine apa. Spalatidupa fiecare folosire.Se poate folosi masina de spalat vase la curatare sau pote fi lasata in cuptorul cu microunde.Nu curatati si nu puneti in contact cusolventi sau chimicale puternice. Pot deprecia produsul.Evitati folosirea buretilor sau carpelor aspre or abrazive.ATENÅ¢IE!Verificati intotdeauna temperatura hranei inainte de a o oferi copilului.Nu lasati copilul nesupravegheat. Verificati produsul de fiecare data si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune.Tineti produsul departe de vecinatatea copilului. Nu se preteaza la folosirea in cuptoarele clasic ...
6,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Lingurita cu varf moale Baby True
Caracteristici: Perfecta pentru primele mancaruri.
Mod de folosire: Lingurita cu varf moale Baby True ÃŽnainte de prima folosire spalati in apa calda si detergent. Scuturati bine apa. Spalati dupa fiecare folosire. Se poate folosi masina de spalat vase la curatare sau pote fi lasata in cuptorul cu microunde.
Nu curatati si nu puneti in contact cu solventi sau chimicale puternice. Pot deprecia produsul. Evitati folosirea buretilor sau carpelor aspre or abrazive.
ATENÅ¢IE!
Verificati intotdeauna temperatura hranei inainte de a o oferi copilului. Nu lasati copilul nesupravegheat. Verificati produsul de fiecare data si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune. Tineti produsul departe de vecinatatea copilului. Nu se preteaza la folosirea in cuptoarele clasice sau in cuptoarele cu microunde cu functia de gril.
Nu depozitati in apropierea surselor de caldura sau in lumina directa a soarelui.
Culoarea hranei poate modifica sau decolora componentele dar aceasta nu afecteaza performantele produsului. Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare.
Standard conform EN 14372.
Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free. Comanda: Lingurita cu varf moale Baby True

Fisa tehnica

Baby True