Inel dentitie cu gel TR 2011029 Baby True

Inel dentitie cu gel TR 2011029 Baby True

Inel dentitiecu gel TR 2011029 Baby True Inel dentitie pentru bebelusi ce maseaza si calmeaza gingiile in perioada aparitiei primilor dintisori 

5,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Inel dentitie cu gel, TR 2011029-Baby True 

Inel dentitie pentru bebelusi, ce maseaza si calmeaza gingiile in perioada aparitiei primilor dintisori. Se aseaza pentru pastrare in frigider (nu in congelator). Pot fi prezente atat cu gel cat si umplute cu apa. 

Inretinerea : Spalati inelul dupa fiecare folosire ! Folositi detergent si apa calduta apoi clatiti bine in apa curata. 

Atentie ! - nu sterilizati la microunde - nu sterilizati prin fierbere - nu spalati in masina de spalat vase - verificati inelul inainte de fiecare folosire si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune - evitati folosirea de materiale ascutite sau abrazive la curatare Fabricate din materiale de calitate, non toxice, fara Bisphenol - BPA Free! Baby True Inel dentitie, cu gel,TR 2011029-Baby True

Fisa tehnica

Baby True

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.