Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue

Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue

Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrueDescriere: Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrueInel dentitie pentru bebelusi, ce maseaza si calmeaza gingiile in perioada aparitiei primilor dintisori cu trei parti:- parte moale- parte dura- jucarieInretinerea :Spalati inelul dupa fiecare folosire !Folositi detergent si apa calduta apoi clatiti bine in apa curata .Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrueAtentie !- nu sterilizati la microunde- nu sterilizati prin fierbere- nu spalati in masina de spalat vase- verificati inelul inainte de fiecare folosire si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune- evitati folosirea de materiale ascutite sau abrazive la curatareFabricate din materuale de calitate, non toxice, fara Bisphenol - BPA Free!Baby True-Categoria Lumea C ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue 

Descriere: Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue Inel dentitie pentru bebelusi, ce maseaza si calmeaza gingiile in perioada aparitiei primilor dintisori cu trei parti: - parte moale - parte dura - jucarie Inretinerea : Spalati inelul dupa fiecare folosire ! Folositi detergent si apa calduta apoi clatiti bine in apa curata . Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue Atentie ! - nu sterilizati la microunde - nu sterilizati prin fierbere - nu spalati in masina de spalat vase - verificati inelul inainte de fiecare folosire si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune - evitati folosirea de materiale ascutite sau abrazive la curatare Fabricate din materuale de calitate, non toxice, fara Bisphenol - BPA Free! 

Baby True-Categoria Lumea Copiilor comanda: Inel dentitie cu jucarie 3 way 2011028 BabyTrue

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.