Nebulizator cu Piston, Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB

Nebulizator cu Piston, Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB

Nebulizator cu Piston Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB

Descriere: Nebulizator cu Piston Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB Norditalia. Hi Neb este un aparat de aerosoli prevazut cu un compresor performant cu piston si functionare continua. Presiunea inalta de lucru asigura o viteza mare de vaporizare si o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie si flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Gratie formei sale compacte, Hi Neb Norditalia este usor de transportat si depozitat. Este prevazut cu maner, compartiment pentru infasurarea cordonului de alimentare si filtru de rezerva. Dotarea standard include si un set de stickere colorate reprezentand vietati marine, care il fac atractiv si prietenos pentru copii. Aparatul de aerosoli N ...

190,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Nebulizator cu Piston Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB 

Nebulizator cu Piston Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB 

Descriere: Nebulizator cu Piston, Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB Norditalia Hi Neb este un aparat de aerosoli prevazut cu un compresor performant cu piston si functionare continua. 

Presiunea inalta de lucru asigura o viteza mare de vaporizare si o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie si flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. 

Gratie formei sale compacte, Hi Neb Norditalia este usor de transportat si depozitat. Este prevazut cu maner, compartiment pentru infasurarea cordonului de alimentare si filtru de rezerva. 

Dotarea standard include si un set de stickere colorate reprezentand vietati marine, care il fac atractiv si prietenos pentru copii. Aparatul de aerosoli Norditalia Hi Neb are design modern, carcasa din plastic rezistent la socuri, culori atractive. 

Flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze.

Este un dispozitiv inovator care produce particule intr-o gama dimensionala eficace pentru toate caile respiratorii si care ofera posibilitatea de alegere a vitezei de nebulizare: dop deschis viteza mare, dop inchis viteza mica. 

Reduce cantitatea de medicament risipit si creste eficienta tratamentului. 

Functioneaza chiar si in pozitie inclinata, permitand tratarea pacientilor imobilizati la pat. 

Este fabricat numai din materiale care respecta standardele medicale, biocompatibile si netoxice. 

Pachetul contine: aparat aerosoli Hi-Neb Norditalia, flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze, masca pt copii, masca pt adult, piesa de gura, piesa de nas, set de autocolante cu vietati marine, manual de utilizare, certificat de garantie. 

Caracteristici tehnice: Rata de nebulizare: 0.37 ml/min. cu capac deschis si 0.22 ml/min. cu capac inchis. Dimensiunea particulei: 5?m; 

Cantitatea de medicament ce poate fi nebulizata: min. 0.5 ml - max. 8 ml; 

Presiunea de lucru: 0.8 bar.

Debitul de aer al compresorului: 14 l/min; Nivelul de zgomot: 35 dB; 

Greutatea aparatului: 1600 g. 

Continutul pachetului: aparat aerosoli Norditalia Hi Neb , masca adulti, masca copii, piesa de nas, piesa de gura, filtre aer, flacon nebulizare, furtun aer, carte tehnica in limba romana, garantie. 

Garantie: Aparatul deaerosoli Norditalia Hi Neb are garantie 2 ani. 

Nebulizator cu Piston Aparat Aerosoli Norditalia HI NEB 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa