Cana anticurgere, Minut Baby cu cioc silicon, 300 ml

Cana anticurgere, Minut Baby cu cioc silicon, 300 ml

Cana anticurgere, Minut Baby 6+ cu cioc silicon, 300 ml Sam Distribution> Mama si copilul, Accesorii si Articole pentru bebelusi, copii. Magazin online si distribuitor gama de produse pentru copii Minut Baby cele mai bune oferte de pret. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalarea cu substante sau produse de curatat abrazive. Nu folositi instrumente ascutite in procesul de curatare. Nu lasati copilul sa alerge cu cana in mana! Exista pericolul de accidentare! Folositi produsul numai sub atenta supraveghere a unei persoane adulte. Nu lasati produsul la indemana copilului! Verificati starea tuturor componentelor produsului de fiecare data inainte si dupa folosire si indepartati partile deteriorate, perforate sau defecte.Verificati temperatura hranei inainte de 

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Cana anticurgere, Minut Baby 6+ cu cioc silicon, 300 ml

Sam Distribution> Mama si copilul,Accesorii si Articole pentru bebelusi,copii, Magazin online si distribuitor gama de produse pentru copii Minut Baby cele mai bune oferte de pret.

Cana poate fi spalata in masina de spalat vase.

Evitati spalarea cu substante sau produse de curatat abrazive. 

Nu folositi instrumente ascutite in procesul de curatare.

Nu lasati copilul sa alerge cu cana in mana! 

Exista pericolul de accidentare!

Folositi produsul numai sub atenta supraveghere a unei persoane adulte.

Nu lasati produsul la indemana copilului! 

Verificati starea tuturor componentelor produsului de fiecare data inainte si dupa folosire si indepartati partile deteriorate, perforate sau defecte.

Verificati temperatura hranei inainte de a o oferi copilului.

Nu folositi bauturi carbogazoase sau sucuri care contin pulpa de fructe!

Cititi cu atentie aceste instructiuni ti pastrati ambalajul pentru folosiri ulterioare!

Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.