Crema copii Baby Calm 100 ml Dr Soleil

Crema copii Baby Calm 100 ml Dr Soleil

Cumpara Crema copii Baby Calm 100 ml Dr Soleil de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Crema copii Baby Calm - produs cosmetic pentru ingrijirea regiunii fesiere la sugar la cel mai bun pret!

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema copii Baby Calm 

Descriere: Crema copii Baby Calm,100 ml, Dr Soleil Cei mici sunt foarte sensibili si chiar si cel mai neinsemnat lucru ii poate deranja sau irita. Este bine, ca de fiecare data sa cautam acele produse special concepute pentru ei, care sa ii ajute sa creasca protejati. Este un produs delicat, special conceput pentru ingrijirea regiunii fesiere la sugar, ce previne si calmeaza iritatiile. 

Este o crema-gel pe baza de ulei de catina si extract de galbenele, cu efect calmant, cicatrizant si antiinflamator. Nu contine coloranti artificiali, parfum sau parabeni. Mod de utilizare: Se aplica prin masaj usor pe zona respectiva, spalata si uscata in prealabil. 

Crema copii Baby Calm 100 ml Dr Soleil 

Producator: Dr Soleil

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.