Sterilizator Minut Baby pentru microunde

Sterilizator Minut Baby pentru microunde

Sterilizator Minut Baby pentru microunde, sterilizeaza 5 biberoane si accesorii: suzeta, tetina

Cauti Sterilizatoare? Sterilizator pentru microunde Minut Baby la pret de producator/importator de la magazin naturist online Samdistribution.ro.

Se pot steriliza 5 biberoane si componentele lor, accesorii: suzete, tetine, etc). Ciclul rapid de sterilizare - 5 minute. Sterilizare eficienta realizata cu aburi.Nu necesita substante chimice, doar adaugarea de apa. Se potriveste la majoritatea aparatelor cu microunde casnice. Inainte de sterilizare verificati daca produsele pe care doriti sa le sterilizati suporta acest tratament. Sterilizatorul cu aburi inlatura potentialele bacterii cu ajutorul caldurii generate de producerea aburilor atunci cand unita ...

49,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sterilizator Minut Baby pentru microunde

Se pot steriliza 5 biberoane, componente si accesorii precum: suzete, tetine, etc).

Ciclul rapid de sterilizare - 5 minute.

Sterilizare eficienta realizata cu aburi.

Nu necesita substante chimice, doar adaugarea de apa.

Se potriveste la majoritatea aparatelor cu microunde casnice

Inainte de sterilizare verificati daca produsele pe care doriti sa le sterilizati suporta acest tratament.

Sterilizatorul cu aburi inlatura potentialele bacterii cu ajutorul caldurii generate de producerea aburilor atunci cand unitatea este umpluta cu apa incalzita in cuptorul cu microunde.

Cleste pentru extragerea produselor fierbinti.

Capac cu siguranta inchidere.

Este fabricat din material plastic, non-toxic, fara miros, usor de folosit, rezistent la temperaturi inalte chiar si la flacara directa. Temperatura maxima de rezistenta este de +120 °C iar cea minima de 20 °C

Buton blocare de siguranta - material PP rezitent la temperaturi de 120 °C

Suportul pentru recipiente - material PP rezitent la temperaturi de 120 °C

Placa de incalzire - material PP rezitent la temperaturi de 120 °C

Capacul transparent - material PP rezitent la temperaturi de 120 °C

Multe dintre bacterii raman pe biberon sau accesoriile acestuia, de aceea pentru a avea un biberon intotdeauna curat si sterilizat si pentru a asigura sanatatea copilului, trebuie sa alegeti un sterilizator cat mai de incredere.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa