Leucoplast matase, 2.5 cm x 5 m, EasyCare

Leucoplast matase, 2.5 cm x 5 m, EasyCare

Leucoplast Matase 2.5 cm x 5 m -Easy Care Leucoplast matase 2.5 cm x 5 m - EasyCare,este un leucoplast hipoalergenic,permeabil la aer,apa si vapori de apa,ideal pentru piele sensibila.Confera o prindere solida si o desprindere usoara fara durere. Utilizat in scopuri medicale ca plasture adeziv pentru fixarea sigura a pansamentelor medicale pe suprafata pielii.Poate fi utilizat in scopuri multiple.Se aplica pe pielea uscata si curata.Prezentare:Ambalat individual in cutie de carton Producator: ASYCARE HEALTHCARE PRODUSCTS ...

3,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Leucoplast Matase 2.5 cm x 5 m -EasyCare

Leucoplast matase 2.5 cm x 5 m - EasyCare, este un leucoplast hipoalergenic, permeabil la aer, apa si vapori de apa, ideal pentru piele sensibila. 

Confera o prindere solida si o desprindere usoara fara durere. Utilizat in scopuri medicale ca plasture adeziv pentru fixarea sigura a pansamentelor medicale pe suprafata pielii. Poate fi utilizat in scopuri multiple. Se aplica pe pielea uscata si curata.

Prezentare: Ambalat individual in cutie de carton

Producator: ASYCARE HEALTHCARE PRODUSCTS

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.