Leucoplast, 1, 25 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, 125 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, 1.25 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betasan un produs Betasan. Banda adeziva medicala, hipoalergenica, realizata pe suport de hartie. Datorita structurii sale microporoase, permite respiratia optima la nivel cutanat. Adezivul hipoalergenic, fara solvent, previne macerarea si eritemul cutanat, avand o putere mare de fixare. Datorita flexibilitatii, este ideala pentru aplicarea in zone articulare. Este permeabila la razele X. Se utilizeaza pentru: fixarea cateterelor, a pansamentelor, in special la pagi, catetere, pansamente 

3,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Leucoplast, 1.25 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, banda adeziva medicala, hipoalergenica, realizata pe suport de hartie, dimensiunii 1.25 cm x 5 m. 

Datorita structurii sale microporoase, permite respiratia optima la nivel cutanat. 

Adezivul hipoalergenic, fara solvent, previne macerarea si eritemul cutanat, avand o putere mare de fixare. 

Datorita flexibilitatii, este ideala pentru aplicarea in zone articulare. 

Este permeabila la razele X. 

Contribuie la

fixarea cateterelor, a pansamentelor, in special la pacientii cu pielea foarte sensibila, la copii, persoane in varsta sau in zone mai sensibile ale corpului. 

Dimensiune rola: 1,25 cm x 5 m 

Producator; Betasan 

Comanda: Leucoplast Betapore 1.25 cm x 5 m, hartie hipoalergenica 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa