Leucoplast, suport panza, 5 cm x 5 m, SafePlast

Leucoplast, suport panza, 5 cm x 5 m, SafePlast

Magazin produse naturiste si distribuitor preturi de depozit Leucoplast, suport panza, 5 cm/5 m. Leucoplast SafePlast,utilizat in scopuri medicale ca banda adeziva suport panza cu zinc oxid, hipoalergenic, dimensiuni 5 cm/ 5 m,aici gasiti gama completa de consumabile medicale si parafarmaceutice SafePlast:leucoplast,plasturi rotunzi si dreptunghilari diferite marimi pentru rani usoare,fixarea si sustinerea pansamentelor la nivelul plagii,bandaje si fesi de tifon. Pretul contine TVA si este pe bucata. Producator:SafePlast. Sam Distribution SRL Bucuresti-Firma de distributie consumabile medicale, parafarmaceutice, articole medicale pentru cabinete medicale veterinare, farmacii, plafare si magazine online.

4,38 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Magazin produse naturiste si distribuitor preturi de depozit

Leucoplast,suport panza,5 cm / 5m

Leucoplast SafePlast, utilizat in scopuri medicale ca banda adeziva suport panza cu zinc oxid, hipoalergenic, dimensiuni 5 cm /5 m, aici gasiti gama completa de consumabile medicale si parafarmaceutice SafePlast: l eucoplast, plasturi rotunzi si dreptunghilari diferite marimi pentru rani usoare, fixarea si sustinerea pansamentelor la nivelul plagii, bandaje si fesi de tifon. 

Pretul contine TVA si este pe bucata. 

Producator:

SafePlast 

Sam Distribution SRL Bucuresti firma de distributie consumabile medicale, parafarmaceutice, articole medicale pentru cabinete medicale veterinare, farmacii, plafare si magazine online.