Leucoplast matase 1,25 cm x 5m Easycare

Leucoplast matase 1,25 cm x 5m Easycare

Cumpara Leucoplast matase 1,25 cm x  5m Easycare de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Leucoplast matase pentru fixarea sigura a pansamentelor medicale la cel mai bun pret!

1,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Leucoplast matase 

Produsele EasyCare online pe Samdistribution.ro

Descriere Produs:Leucoplast matase 1.25 cm x 5 m -EasyCare,este un leucoplast hipoalergenic,permeabil la aer,apa si vapori de apa,ideal pentru piele sensibila. 

Confera o prindere solida si o desprindere usoara fara durere. 

Utilizat in scopuri medicale ca plasture adeziv pentru fixarea sigura a pansamentelor medicale pe suprafata pielii. Poate fi utilizat in scopuri multiple. Se aplica pe pielea uscata si curata.

Prezentare: Ambalat individual in cutie de carton

Producator: EasyCare

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.