Melcalcin,100 g,ICD Apicultura
Nou

Melcalcin,100 g,ICD Apicultura

Melcalcin,100 g,ICD ApiculturaMelcalcin,100 g,ICD Apicultura Prospect:Produsul MELCALCIN este un produs tonic si energizant general ce contine ca substante active miere de albine, laptisor de matca, calciu gluconic si arome alimentare, intr-o masa zaharoasa. Valoare energetica 393,86 kcal/100g. Descriere: Laptisorul de matca este un produs natural complex, bogat in vitamine (in special cele ale grupului B), proteine, enzime, elemente minerale, glucide, precursori hormonali, cu efecte tonifiante si regeneratoare asupra sistemului nervos.Recomandari: Produsul MELCALCIN este un produs supliment dietetic usor asimilabil cu actiune stimulatoare asupra proceselor de calcifiere a oaselor in crestere la copii, dar si cu actiune adjuvanta in procesele de vindecare a fracturilor si consoli ...
15,75 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Melcalcin,100 g,ICD Apicultura


Melcalcin,100 g,ICD Apicultura Prospect:

Produsul MELCALCIN este un produs tonic si energizant general ce contine ca substante active miere de albine, laptisor de matca, calciu gluconic si arome alimentare, intr-o masa zaharoasa.

Valoare energetica 393,86 kcal/100g.

Descriere:
Laptisorul de matca este un produs natural complex, bogat in vitamine (in special cele ale grupului B), proteine, enzime, elemente minerale, glucide, precursori hormonali, cu efecte tonifiante si regeneratoare asupra sistemului nervos.
Recomandari:
Produsul MELCALCIN este un produs supliment dietetic usor asimilabil cu actiune stimulatoare asupra proceselor de calcifiere a oaselor in crestere la copii, dar si cu actiune adjuvanta in procesele de vindecare a fracturilor si consolidare a oaselor fracturate. Este un tonic si revitalizant general in stari de oboseala, surmenaj fizic si intelectual.

Administrare:
Copii: 1-3 lingurite/zi timp de 10 zile pe luna
Adulti: 3 -6 lingurite/zi timp de 10 zile pe luna
Prezentare:
Flacon continand 100 g granule divers colorate. Valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.

Producator:
ICD Apicol

Fisa tehnica