propoliv junior

Propoliv junior, Laptisor de matca 60 capsule, Institutul Apicol (ICDA)

Propoliv Junior,  60 capsule, propolis si ulei de masline pentru copii, ICDA. Propoliv capsule gelatinoase cu extract de propolis si ulei de masline un produs apicol de la Institutul de Cercetare Dezvoltare Pentru Apicultura (ICDA). Propoliv are in compozitie extract de propolis standardizat 95 g si ulei de masline 5 g. Propoliv - recomandari: Extractul de propolis standardizat din Popololiv capsule contribuie la protectia si mentinerea bunei functionari a ficatului. Ajuta la protectia unui sistemul imunitar sanatos. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la mentinerea sanatatii inimii, mentinand un nivel optim al colesterolului si a lipidelor sanguine. Ajuta sistemul digestiv si respirator. Propoliv capsule

44,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Propoliv Junior, 60 capsule propolis si ulei de masline pentru copii, ICDA

Propoliv capsule gelatinoase cu extract de propolis si ulei de masline un produs apicol de la Institutul de Cercetare Dezvoltare Pentru Apicultura (ICDA). 

Propoliv are in compozitie extract de propolis standardizat 95 g si ulei de masline 5 g.

Propoliv recomandari:

Extractul de propolis standardizat din Popololiv capsule contribuie la protectia si mentinerea bunei functionari a ficatului.

Ajuta la protectia unui sistemul imunitar sanatos.

Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la mentinerea sanatatii inimii, mentinand un nivel optim al colesterolului si a lipidelor sanguine

Ajuta sistemul digestiv si respirator.

Propoliv capsule este un produs care poate fi utilizat de catre vegetarieni.

Persoanelor cu alergii cunoscute la propolis se recomanda prundenta la produsul Propoliv (contine extract de propolis).

Acest produs este un supliment alimentar.

Administrare si doza zilnica recomandata copii 1-6 ani: 1 capsule gelatinoase pe zi;

copii peste 6 ani: 2 capsule gelatinoase pe zi.

Inainte de administrare se agita flaconul de propolis si se deshide, se ia o capsula gelatinoasa si se desface, apoi umplem cu extractul de propolis si inchidem capsula la loc, dupa care se inghite cu apa.

Prezentare:

Flacon 20 g extract de propolis si 60 capsule gelatinoase moi

Producator

Institutul de Cercetare Dezvoltare Pentru Apicultura (ICDA) 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.