Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George

Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George

Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George Descriere: Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George Energizant cu polen si laptisor de matca se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune ale varstnicilor, reumatism, afectiuni hepatice – tonic general , vitaminizant. Produs bogat in vitamine: B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu), bioenzime si proteine. Mod de administrare:2 lingurite/zi intre mesele principale. Precautii:Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani si femeilor insarcinate, datorita unei insuficiente testari pentru aceste categorii.Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George ...

17,91 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George 

Descriere: Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George 

Energizant cu polen si laptisor de matca se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune ale varstnicilor, reumatism, afectiuni hepatice, tonic general, vitaminizant.

Produs bogat in vitamine: B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu), bioenzime si proteine.

Mod de administrare: 2 lingurite/zi intre mesele principale.

Precautii: Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani si femeilor insarcinate, datorita unei insuficiente testari pentru aceste categorii.

Energizant cu polen si laptisor de matca Apicola Pastoral George

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.