Laptisor de Matca Pur, 25 gr, ApiVitalis

Laptisor de Matca Pur, 25 gr, ApiVitalis

Laptisor De Matca Pur, 25g, Api Vitalis proprietati: este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

25,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Laptisor De Matca Pur

Descriere: Laptisor De Matca Pur 25g - Api Vitalis 

CE ESTE LAPTISORUL DE MATCA PUR (CRUD)? 

Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora. 

Laptisorul de matca pur BIO este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie: - Apa, in jurul valorii de 66% - Glucide (15%) in special fructoza si glucoza - Protide ( intre 13% - 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. 

Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina - Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6 %) - Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf - Vitaminele A, C, D, E., printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisor de matca pur . Este singurul produs de acest gen din Romania ambalat intr-un laborator certificat, in atmosfera sterila, in lipsa oxigenului. 

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur isi mentine compozitia si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea sau pierderea proprietatilor esentiale. Pentru un grad suplimentar de protectie la variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur BIO este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta. Administrare: - copii - o lingurita dozatoare (recomandat incepand cu varsta de 2 - 3 ani) - adulti - doua lingurite dozatoare; 

Recomandari: 

- Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului - cura intensiva: se recomanda 2 cure in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza 2-4 grame/zi. 

- Oboseala cronica, insomnii: 2 cure anuale de cate 3 luni, cu administrarea a 1-3 grame/zi. - 

Depresie: cure de 4 saptamani cu 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani. 

- Ateroscleroza: cure de 6-8 saptamani cu 1-2 grame/zi. Cura se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de 

- Osteoporoza: se recomanda consumul a 1-2 grame/zi timp de 6-8 saptamani, in cure bianuale.

- Menopauza: cure de 6-9 saptamani cu 1 gram/zi. 

- Alzheimer: cure de 2 saptamani cu 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure intr-un an cu pauze de 3 saptamani intre ele. 

- Reumatism: cure de 4-6 saptamani cu 1-3 grame/zi. - Diabet: se recomanda cure de 8 saptamani cu 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei. 

- Probleme de fertilitate la barbati: cure de 10-12 saptamani cu 2 grame/zi.

 - Probleme de fertilitate la femei: se recomanda 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani cu cate 2 grame/zi. Dupa o pauza de 4 saptamani se reia tratamentul.1 saptamana intre ele. 

Compozitie: 100% laptisor de matca pur BIO, neprelucrat. 

Producator Api Vitalis 

Mod de pastrare: se poate pastra in ambalajul original, sigilat, intre 0-20 grade Celsius. 

Dupa desigilare se pastreaza la o temperatura intre 0 si 5 grade Celsius. 

Continut: 10g / 25g / 100 gr 

Laptisor de Matca PUR (Crud) Bio 25g 

6425050000048

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.