Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml - Pentru demachiere,curatarea tenului, gat, decolteu.

Farmec va recomanda un demachiant, tip emulsie cu laptisor de matca, recomandat tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere cat si pentru ingrijire corporala.Contine Laptisor de Matca asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea.Indicata pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.Efect: Folosind emulsia cu laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hid ...

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Pentru demachiere, curatarea tenului, gat, decolteu.

 Farmec va recomanda un demachiant,tip emulsie cu laptisor de matca, recomandat tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere cat si pentru ingrijire corporala. 

Contine Laptisor de Matca asociat cu vitaminele A si F,emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea.  Indicata pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. 

Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.Efect: Folosind emulsia cu laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hidratata si catifelata.

Prezentare: 200 ml

Producator: Farmec

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.