Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml - Pentru demachiere,curatarea tenului, gat, decolteu.

Farmec va recomanda un demachiant, tip emulsie cu laptisor de matca, recomandat tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere cat si pentru ingrijire corporala.Contine Laptisor de Matca asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea.Indicata pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.Efect: Folosind emulsia cu laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hid ...

9,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml

Pentru demachiere, curatarea tenului, gat, decolteu.

 Farmec va recomanda un demachiant,tip emulsie cu laptisor de matca, recomandat tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere cat si pentru ingrijire corporala. 

Contine Laptisor de Matca asociat cu vitaminele A si F,emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea.  Indicata pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. 

Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.Efect: Folosind emulsia cu laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hidratata si catifelata.

Prezentare: 200 ml

Producator: Farmec