Demachiant, Lapte demachiant cu ulei de masline, 200 ml, Herbagen

Lapte demachiant cu ulei de masline, 200 ml, Herbagen

Lapte Demachiant cu ulei de masline ingrijirea si curatarea tenului-Herbagen

Descriere: Lapte Demachiant pentru ingrijirea si curatarea tenulu acasa, contine ulei de masline, este un produs cosmetic-Herbagen, ingrijire, curatare, hidratarea tenului, ten curat si hidratat, diminuarea ridurilor, regenereaza tenul.

16,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Lapte Demachiant cu ulei de masline ingrijirea si curatarea tenului-Herbagen

Descriere: Lapte Demachiant pentru ingrijirea si curatarea tenulu acasa, contine ulei de masline, este un produs cosmetic-Herbagen, pentru ingrijire, curatare, hidratarea tenului, ten curat si hidratat, diminuarea ridurilor, regenereaza tenul. 

Herbagen - Lapte Demachiant cu ulei de masline

Lapte demachiant, ingrijirea tenului acasa cu poroduse cosmetice naturale datorita continutului de ulei de masline, este un lapte demachint cu rol de regenerare celulara ce ajuta sa aveti un ten hidratat odata cu curatarea tenului de fard si impuritati. 

Acest demachiant cu ulei de masline, ajuta pielea tenului sa devina catifelata cu un aspect proaspat si luminos. 

Uleiul de masline - proprietati cosmetice

Uleiul de masline datorita proprietatilor sale miraculoase este un produs cosmetic benefic in ingrijirea pielii si ideal ca demachiant. Uleiul de masline va ajuta in diminuarea ridurilor, curata si regenereaza pielea si il puteti folosi pentru ingrijirea zonelor delicate si sensibile din jurul ochilor. 

Tip produs: lapte demachiant

Aroma: ulei de masline

Cantitate: 200 ml

Producator: Herbagen - Genmar Cosmetics Bucuresti

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.