Lapte demachiant cu ulei de masline

Lapte demachiant cu ulei de masline, 200 ml, Herbagen

Lapte Demachiant cu ulei de masline pentru ingrijirea si curatarea tenului de la Herbagen este un produs cosmetic care ajuta la curatare, si hidratarea tenului, diminuarea ridurilor.

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Lapte demachiant cu ulei de masline, 200 ml, Herbagen

Lapte Demachiant pentru ingrijirea si curatarea tenulu acasa, contine ulei de masline, este un produs cosmetic-Herbagen, pentru ingrijire, curatare, hidratarea tenului, ten curat si hidratat, diminuarea ridurilor, regenereaza tenul. 

Herbagen Lapte Demachiant cu ulei de masline

Lapte demachiant, ingrijirea tenului acasa cu poroduse cosmetice naturale datorita continutului de ulei de masline, este un lapte demachint cu rol de regenerare celulara ce ajuta sa aveti un ten hidratat odata cu curatarea tenului de fard si impuritati. 

Acest demachiant cu ulei de masline, ajuta pielea tenului sa devina catifelata cu un aspect proaspat si luminos. 

Uleiul de masline - proprietati cosmetice

Uleiul de masline datorita proprietatilor sale miraculoase este un produs cosmetic benefic in ingrijirea pielii si ideal ca demachiant. Uleiul de masline va ajuta in diminuarea ridurilor, curata si regenereaza pielea si il puteti folosi pentru ingrijirea zonelor delicate si sensibile din jurul ochilor. 

Tip produs: lapte demachiant

Aroma: ulei de masline

Cantitate: 200 ml

Producator: Herbagen - Genmar Cosmetics

Herbagen
59455882

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.