Mini irigator practic, 125 ml, Mev Plastic - igiena intima

Mini irigator practic, 125 ml, Mev Plastic - igiena intima

Magazin online si distribuitor cu preturi de depozit la:produse de sanatate, produse igiena intima, Mini Irigator Practic Descriere: Mini irigator Practic 125ml Mev Plastic Mini Irigator Practic reprezinta un excelent instrument pentru efectuarea si mentinerea igienei personale (intime) la femei si adolescente.Avand dimensiuni reduse, este usor de utilizat acasa, in timpul voiajelor, dupa activitati sportive etc. Este folosit cu succes si in tratamentul si profilaxia afectiunilor uro-genitale. Mini Irigator Practic 125ml Producator: Mev Plastic ...

3,48 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Mini irigator practic

Descriere: Mini irigator Practic 125ml Mev Plastic 

Mini Irigator Practic reprezinta un excelent instrument pentru efectuarea si mentinerea igienei personale (intime) la femei si adolescente. 

Avand dimensiuni reduse, este usor de utilizat acasa, in timpul voiajelor, dupa activitati sportive etc. 

Este folosit cu succes si in tratamentul si profilaxia afectiunilor uro-genitale. 

Mini Irigator Practic 125ml 

Producator: Mev Plastic 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa