Enteroclisma 1,8l Minut

Enteroclisma Set 2 irigatoare in 1 aparat clisma, irigator pentru igiena intima

Enteroclisma Set 2 irigatoare in 1 aparat clisma si irigator pentru igiena intima - Enteroclisma dispozitiv medical, set 2 in 1: poate fi folosit ca aparat pentru clisma acasa, dar poat fi utilizat irigator pentru femeile care aleg sa foloseasca dusurile sau spalaturile vaginale pentru igiena intima. Cum se face clisma acasa cu Enteroclisma (lavaj rectal). Enteroclisma dispozitiv sau irigator, se foloseste pentru a putea efectua clisma acasa, dar numai la recomandarea medicului. Clisma, curatarea colonului se realizeaza prin introducerea unor lichide (apa, ceai, solutii sau substante recomandate numai de medic), la temperatura corpului, prin rect in intestinul gros, cu ajutorul dispozitivului numit in termeni medicali Enteroclisma (irigator, aparat clisma). Clisma, procedeu folosit acasa

35,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Enteroclisma Set 2 irigatoare in 1 aparat clisma si irigator pentru igiena intima

Enteroclisma dispozitiv medical, set 2 in 1: poate fi folosit ca aparat pentru clisma acasa, dar poat fi utilizat irigator pentru femeile care aleg sa foloseasca dusurile sau spalaturile vaginale pentru igiena intima.

Cum se face clisma acasa cu Enteroclisma (lavaj rectal)

Enteroclisma dispozitiv sau irigator, se foloseste pentru a putea efectua clisma acasa, dar numai la recomandarea medicului.

Clisma, curatarea colonului se realizeaza prin introducerea unor lichide (apa, ceai, solutii sau substante recomandate numai de medic), la temperatura corpului, prin rect in intestinul gros, cu ajutorul dispozitivului numit in termeni medicali Enteroclisma (irigator, aparat clisma).

Clisma, un procedeu folosit acasa ca remediu pentru constipatie, cu rolul de a iriga colonul cu un volum crescut de lichide (apa calduta), provoaca expansiunea rapida a tractului intestinal inferior.

Clisma este o procedura medicala, dar si parte componenta a terapii alternative recomandata ca remediu pentru ameliorarea constipatiei acute, detoxifierea organismului, tratamentul hemoroizilor, curatarea colonului pentru imagistica radiologica a intestinului. ect.

Cum se foloseste dispozitivul Enteroclisma acasa, ca un veritabil irigator pentru igiena zonei intime (lavaj intim)

Pentru lavaj intim sau igiena zonei intime, femeile aleg sa foloseasca dusurile sau spalaturile vaginale cu ajutorul unui dispozitiv medical numit Irigator cu canula (pipa speciala) pentru lavajul vaginal.

Cumparat din farmacii sau magazine de tehnico medicale femeile sunt obsedate de igiena intima si aleg sa foloseasca cel mai bun irigator, canula sau pipa pentru lavajul vaginal, pentru efectuarea de dusuri sau spalaturi intravaginale in perioada dintre menstre, folosind tot felul de produse de igiena sau solutii nerecomandate de medic.

Din lista noastra de irigatoare pentru igiena specifica a zonei intime puteti comanda un dispozitiv cu totul special, denumirea comerciala a produsului este Enteroclisma Minut, un set de 2 irigatoare in unul singur. 

Setul de 2 irigatoare in unul singur poate fi folosit atat pentru lavaj vaginal (spalare, spalaturi) pentru igiena specifica a zonei intime. 

Cu cel deal doilea set Enteroclisma Minut se transforma intr-un irigator sau aparat pentru clisma util acasa. 

Dispozitiv pentru irigare intestinala, se foloseste pentru a efectua clisma acasa in semnele si simptomele constipatiei sau daca clisma v-a fost indicata de medic ca metoda de detoxifiere a organismului prin curatarea colonului. 

Instructiuni de folosire Enteroclisma

Conectati capatul furtunului prevazut cu conector la rezervorul irigatorului.

Alegeti canula din material plastic potrivita, lavaj intestinal (spalaturi intestinale, clisma) canula din plastic cu gaura centrala. Pentru lavaj vaginal (spalaturi) irigatii vaginale, spalaturi vaginale, folosit de femei pentru igiena a zonei intime se foloseste canula de plastic cu  gauri laterale.

Suspendati rezervorul irigatorului vertical cu ajutorul manerului.

Presiunea lichidului depinde de inaltimea la care se afla rezervorul ( punga irigatorului) agatata, dar se poate regla si cu ajutorul robinetului din capatul furtunului.

In momentul cand inchideti robinetul la 90 de grade, irigatorul este gata de folosire pentru (clisma, irigatii prin dusuri sau spalaturi vaginale).

Caracteristici produs:

Denumirea comerciala in termeni medicali: Enteroclisma, dispozitiv medical, irigator, aparat clisma

Produs nesteril refolosibil

Poate fi utilizat: Pentru femei, barbati,

Culoare: Albastru

Capacitate rezervor 1,8 litri

Produsul nu contine latex

Cutia contine: 

furtunul pentru irigare prevazut la un capat cu piulita conectoare, la celalalt capat robinetul pentru reglaj, punga rezervorului, capacitate 1.8 litri, o canula din plastic cu gaura centrala (pentru clisma), o canula din plastic pentru lavaj vaginal cu gauri laterale pentru a efectua dusuri sau spalaturi vaginale.

Produsul este fabricat in Germania.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: