Urinar pentru barbati cu capac

Urinar pentru barbati cu capac

Consumabile Medicale samdistribution.ro Plosca Plosca Urinara pentru barbati este un urinar din plastic cu capacse utilizeaza pentru colectarea urinei de la pacientii aflati la pat imobilizati. 

9,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Urinar pentru barbati cu capac

Urinar pentru barbati, este un urinar din plastic ( polietilena ) cu capac.

Produs Non Toxic.

Se utilizeaza pentru colectarea urinei de la pacientii aflati la pat ( imobilizati). Inainte si dupa fiecare utilizare,spalati si dezinfectati cu apa calduta si detergent/dezinfectant care nu pot cauza iritatii ale pielii. Produsul nu este steril - poate fi sterilizat doar la RECE Nu se fierbe. Nu se va aseaza langa flacari sau alte surse de caldura. Nu se va mai utiliza din momentul in care apare orice scurgere. Dupa o lunga utilizare se va inlocui daca urinarul devine galbui. Nu se va utiliza in alte scopuri. Se va pastra intr-un loc curat si ferit de caldura. Nu se va lasa la indemana copiilor. Producator F L Medical -Italia Comanda: Urinar cu capac pentru barbati 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.