Irigator vaginal, 300 ml, igiena intima si spalaturi vaginale

Irigator vaginal, 300 ml, igiena intima si spalaturi vaginale

Irigatorul vaginal Minut se foloseste pentru spalaturi vaginale, produs de calitate superioara.

18,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Irigator vaginal pentru igiena intima, irigatii si spalaturile vaginale

Irigatorul vaginal Minut se foloseste pentru spalaturi vaginale, produs de calitate superioara.

Irigator vaginal Minut poate fi utilizat pentru igiena intima prin irigatii sau spalaturile vaginale cu apa, ceaiuri, medicamente si alte solutii care trebuiesc recomandate numai de medicul ginecolog, utilizand un irigator prevazut cu recipient si o canula moale anatomica si flexibila din cauciuc neiritant.

Acest irigator conceput special pentru femei, este ideal de folosit pentru igiena personala a vaginului si profilaxia femei (masuri medico- sanitar impuse pentru prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor si infectiilor vaginale).

Cand folositi un irigator vaginal pentru irigatii si spalaturi vaginale, utilizati intodeauna numai solutii recomandate si prescrise de medicul dumneavoastra, pentru mentinerea compozitiei naturale a florei bacteriene a vaginului.

Irigatorul vaginal este folosit pentru igiena intima genitala a oricarei femei si se recomanda folosirea irigatorului de o singura persoana.

Para sau bulbul irigatorului este din cauciuc, are o capacitate de 330 ml.

Canula (tija) irigatorului este anatomica, flexibila si moale din cauciuc antiiritant pentru o introducere cat mai delicata si eficienta in vagin, prevazuta cu 8 gauri laterale.

Instructiuni de utilizare si curatare Irigator vaginal:

  • Inainte de utilizare consultati-va medicul dumneavoastra.
  • Inainte de utilizarea irigatorului spalati fiecare parte separat, atentie se sterilizeaza in apa clocotita.
  • Nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare.
  • A nu se steriliza in cuptorul cu microunde
  • Lichidul din para (bulb) de cauciuc trebuie sa fie aproximativ la aceeasi temperatura a corpului.

Contraindicatii

Irigatorul este contraindicat sa se utilizeze in perioada sarcinii, in perioada menstruatiei si nu se va folosi si de o alta persoana.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

Minut
Fisa tehnica
Beneficii:
irigator, Igiena intima, spalaturi vaginale

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa