irigator - spalaturi intravaginale, irigatii vagin

Irigator - spalaturi intravaginale, 330 ml, Minut

Irigator - spalaturi intravaginale pentru igiena intima sanatoasa - Igiena intima genitala la femeie reprezinta curatarea vaginului prin irigatii sau spalaturile vaginale cu apa, ceaiuri, medicamente si alte solutii care trebuiesc recomandate numai de medicul ginecolog, utilizand un irigator prevazut cu recipient si o canula moale anatomica si flexibila din cauciuc, usor curbata si prevazuta cu opt gauri laterale. Acest irigator conceput special pentru femei, este ideal de folosit pentru igiena personala a vaginului si profilaxia femei (masuri medico- sanitar impuse pentru prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor si infectiilor vaginale). Cand folositi un irigator vaginal pentru irigatii si spalaturi vaginale, utilizati intodeauna numai solutii recomandate si prescrise de medic

29,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Irigator - igiena intima genitala la femei - irigatii sau spalaturile vaginale 

Irigator - igiena intima genitala la femeie reprezinta curatarea vaginului prin irigatii sau spalaturile vaginale cu apa, ceaiuri, medicamente si alte solutii care trebuiesc recomandate numai de medicul ginecolog, utilizand un irigator prevazut cu recipient si o canula moale anatomica si flexibila din cauciuc neiritant.

Acest irigator conceput special pentru femei, este ideal de folosit pentru igiena personala a vaginului si profilaxia femei (masuri medico- sanitar impuse pentru prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor si infectiilor vaginale).

Irigatorul Minut se foloseste pentru spalaturi vaginale, produs de calitate fabricat in Germania,

Cand folositi un irigator vaginal pentru irigatii si spalaturi vaginale, utilizati intodeauna numai solutii recomandate si prescrise de medicul dumneavoastra, pentru mentinerea compozitiei naturale a florei bacteriene a vaginului.

Irigatorul vaginal este folosit pentru igiena intima genitala a oricarei femei si se recomanda folosirea irigatorului de o singura persoana.

Para sau bulbul irigatorului este din cauciuc, are o capacitate de 330 ml.

Canula (tija) irigatorului este anatomica, flexibila si moale din cauciuc antiiritant pentru o introducere cat mai delicata si eficienta in vagin, prevazuta cu 8 gauri laterale.

Instructiuni de utilizare si curatare

Inainte de utilizare consultati-va medicul dumneavoastra.

Inainte de utilizarea irigatorului spalati fiecare parte separat, atentie se sterilizeaza in apa clocotita.

Nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare.

A nu se steriliza in cuptorul cu microunde

Lichidul din para (bulb) de cauciuc trebuie sa fie aproximativ la aceeasi temperatura a corpului.

Contraindicatii

Irigatorul este contraindicat sa se utilizeze in perioada sarcinii, in perioada menstruatiei si nu se va folosi si de o alta persoana.

Tara de origine si provenienta a produsului - Germania.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: