Irigator, aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Irigator, aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Irigator-Aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie Enteroclisma este un dispozitiv medical pentru clisma adulti si copii, aparat si irigator pentru igiena intima si clisma ( constipatie ). Irigator cu canula pentru clisma, va ajuta in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale, efectuarea de tratamente uro genitale, igiena intima feminina preventie si tratament, este recomandat pentru spalaturi intestinale ( inainte de efectuarea unei interventii chirurgicale ), spalaturi vaginale si anale. Aparat de clisma contine doua canule din plastic ( o canula rectala si una vaginala ). Clisma poate fi folosita ca modalitate de eliminare a toxinelor din organism. Irigator de calitate superioara la un pret mic este un produs medical pentru clisma ...

35,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Irigator-Aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Enteroclisma este un dispozitiv medical pentru clisma adulti si copii, aparat si irigator pentru igiena intima si clisma (constipatie). Irigator cu canula pentru clisma, va ajuta in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale, efectuarea de tratamente uro genitale, igiena intima feminina preventie si tratament, este recomandat pentru spalaturi intestinale (inainte de efectuarea unei interventii chirurgicale), spalaturi vaginale si anale. Aparat de clisma contine doua canule din plastic (o canula rectala si una vaginala). 

Clisma poate fi folosita ca modalitate de eliminare a toxinelor din organism. 

Irigator de calitate superioara la un pret mic este un produs medical pentru clisma si igiena intima pentru femei, fabricat in Polonia. Pachetul contine: - Enteroclisma - Irigator capacitate 1,2 litri (vas din cauciuc), - 2 canule, o canula rectala cu gaura centrala (mijloc) pentru clisma, o canula vaginala cu patru gauri laterale pentru irigarea vaginului (spalaturi vaginale) igiena intima feminina, preventie si tratament uro genital, - furtun cu robinet ce asigura prinderea dintre irigator si furtun. 

A nu se lasa la indemana copiilor

Capacitate 1,2 Litri

Producator PPHU KEJ Polonia

Aparat de clisma 1.2 litri

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa