Irigator, aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Irigator, aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Irigator-Aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie Enteroclisma este un dispozitiv medical pentru clisma adulti si copii, aparat si irigator pentru igiena intima si clisma ( constipatie ). Irigator cu canula pentru clisma, va ajuta in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale, efectuarea de tratamente uro genitale, igiena intima feminina preventie si tratament, este recomandat pentru spalaturi intestinale ( inainte de efectuarea unei interventii chirurgicale ), spalaturi vaginale si anale. Aparat de clisma contine doua canule din plastic ( o canula rectala si una vaginala ). Clisma poate fi folosita ca modalitate de eliminare a toxinelor din organism. Irigator de calitate superioara la un pret mic este un produs medical pentru clisma ...

55,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Irigator-Aparat pentru clisma cu canula vaginala si rectala igiena intima, constipatie

Enteroclisma este un dispozitiv medical pentru clisma adulti si copii, aparat si irigator pentru igiena intima si clisma (constipatie). Irigator cu canula pentru clisma, va ajuta in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale, efectuarea de tratamente uro genitale, igiena intima feminina preventie si tratament, este recomandat pentru spalaturi intestinale (inainte de efectuarea unei interventii chirurgicale), spalaturi vaginale si anale. Aparat de clisma contine doua canule din plastic (o canula rectala si una vaginala). 

Clisma poate fi folosita ca modalitate de eliminare a toxinelor din organism. 

Irigator de calitate superioara la un pret mic este un produs medical pentru clisma si igiena intima pentru femei, fabricat in Polonia. Pachetul contine: - Enteroclisma - Irigator capacitate 1,2 litri (vas din cauciuc), - 2 canule, o canula rectala cu gaura centrala (mijloc) pentru clisma, o canula vaginala cu patru gauri laterale pentru irigarea vaginului (spalaturi vaginale) igiena intima feminina, preventie si tratament uro genital, - furtun cu robinet ce asigura prinderea dintre irigator si furtun. 

A nu se lasa la indemana copiilor

Capacitate 1,2 Litri

Producator PPHU KEJ Polonia

Aparat de clisma 1.2 litri

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa