Irigator clisma, nr 9, Polonia (240ml)

Irigator clisma, nr 9, Polonia (240ml)

Irigator | Irigator clisma | nr 9 | constipatie adullti | copii | 240ml Irigator clisma( constipatie ), la adulti si copii.Este un irigator cu bulb din cauciuc si canula cu orificiu pe mijloc, special pentru clisma. Este deosebit de folositor pentru persoanele cu probleme de constipatie sau la femei in efectuarea unor tratamente uro - genitale.Se va folosi pentru efectuarea clismei atat la adulti cat si la copii in colici abdominali, sau inaintea unei interventii chirurgicale abdominale.Inainte si dupa fiecare utilizare desfaceti tija din bulb.Umpleti bulbul cu solutia recomandata de medic. Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire.Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deterior ...

24,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Irigator | Irigator clisma | nr 9 | constipatie adullti | copii | 240ml

Irigator clisma ( constipatie ) la adulti si copii. Este un irigator cu bulb din cauciuc si canula cu orificiu pe mijloc, special pentru clisma.

Este deosebit de folositor pentru persoanele cu probleme de constipatie sau la femei in efectuarea unor tratamente uro - genitale.

Se va folosi pentru efectuarea clismei atat la adulti cat si la copii in colici abdominali, sau inaintea unei interventii chirurgicale abdominale.

Inainte si dupa fiecare utilizare desfaceti tija din bulb.

Umpleti bulbul cu solutia recomandata de medic.

Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul.

Consultati-va doctorul inainte de folosire.

Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul.

Instructiuni de curatare si pastrare : Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita.

Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul.

Atentie : Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare! 

Irigator Nr 9

Capacitate 240ml

Aici gasiti toata gama de irigatoare pentru clisma copii si adulti import Polonia

Producator PPHU KEJ Polonia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa