IRIGATOR CLISMA, NR 5, POLONIA

Irigator clisma, nr 5, Polonia (55 ml)

Irigator clisma sau Aparat pentru clisma? Aparatul pentru clisma este un irigator ce ajuta in efectuarea unor tratamente (clisma) la persoanele care sufera de constipatie, sau daca medicul v-a recomandat sa faceti clisma ca metoda de detoxifiere a organismului cu diferite solutii sau remedii naturale ce ajuta in curatare a sedimentelor din intestine fiind o solutie eficienta de purificare a organismului. Clismele in termeni medicali sunt spalaturile intestinului gros care cu ajutorul unui irigator se introduce in intestin pe cale rectalaa unui lichid fie apa calda cu argila sau a unui macerat de plante medicinale determinandu-se astfel evacuarea rezidurilor din intestinul gros.Kitul comlet pentru efectuarea clismei, referandu-ma la irigatorul nr 5 cu bulb din cauciuc si canula ...

11,75 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Irigator clisma sau Aparat pentru clisma ?

Aparatul pentru clisma este un irigator ce ajuta in efectuarea unor tratamente ( clisma ) la persoanele care sufera de constipatie, sau daca medicul v-a recomandat sa faceti clisma ca metoda de detoxifiere a organismului cu diferite solutii sau remedii naturale ce ajuta in curatare a sedimentelor din intestine fiind o solutie eficienta de purificare a organismului. 

Clismele in termeni medicali sunt spalaturile intestinului gros care cu ajutorul unui irigator se introduce in intestin pe cale rectala a unui lichid fie apa calda cu argila sau a unui macerat de plante medicinale determinandu-se astfel evacuarea rezidurilor din intestinul gros. 

Kitul comlet pentru efectuarea clismei, referandu-ma la irigatorul nr 5 cu bulb din cauciuc si canula neteda din material plastic contine: Bulb din cauciuc moale si rezistent cu o capacitate de 55 ml Canula ( tija din material plastic neted si moale prevazut cu orificiu pe mijloc. Este un produs medical pentru efectuarea clismei Irigator pentru clisma, nr 5 este un produs Polonia, este un aparat pentru clisma Irigator ) indicat in constipatia la copii, adulti, igiena intima feminina, tratamente uro-genitale,inaintea efectuarii unei interventii ghirurgicale abdominale,colici abdominale . 

Inainte si dupa fiecare utilizare desfaceti tija din bulb. 

Umpleti bulbul cu solutia recomandata de medic. Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. 

Capacitate: 55 ml 

Producator : PPHU / KEJ Polonia

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa