Irigator clisma sau Aparat pentru clisma ?

Aparatul pentru clisma este un irigator ce ajuta in efectuarea unor tratamente ( clisma ) la persoanele care sufera de constipatie, sau daca medicul v-a recomandat sa faceti clisma ca metoda de detoxifiere a organismului cu diferite solutii sau remedii naturale ce ajuta in curatare a sedimentelor din intestine fiind o solutie eficienta de purificare a organismului. 

Clismele in termeni medicali sunt spalaturile intestinului gros care cu ajutorul unui irigator se introduce in intestin pe cale rectala a unui lichid fie apa calda cu argila sau a unui macerat de plante medicinale determinandu-se astfel evacuarea rezidurilor din intestinul gros. 

Kitul comlet pentru efectuarea clismei, referandu-ma la irigatorul nr 5 cu bulb din cauciuc si canula neteda din material plastic contine: Bulb din cauciuc moale si rezistent cu o capacitate de 55 ml Canula ( tija din material plastic neted si moale prevazut cu orificiu pe mijloc. Este un produs medical pentru efectuarea clismei Irigator pentru clisma, nr 5 este un produs Polonia, este un aparat pentru clisma Irigator ) indicat in constipatia la copii, adulti, igiena intima feminina, tratamente uro-genitale,inaintea efectuarii unei interventii ghirurgicale abdominale,colici abdominale . 

Inainte si dupa fiecare utilizare desfaceti tija din bulb. 

Umpleti bulbul cu solutia recomandata de medic. Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. 

Capacitate: 55 ml 

Producator : PPHU / KEJ Polonia

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.