IRIGATOR CLISMA, NR 5, POLONIA

Irigator clisma, nr 5, Polonia (55 ml)

Irigator clisma sau Aparat pentru clisma? Aparatul pentru clisma este un irigator ce ajuta in efectuarea unor tratamente (clisma) la persoanele care sufera de constipatie, sau daca medicul v-a recomandat sa faceti clisma ca metoda de detoxifiere a organismului cu diferite solutii sau remedii naturale ce ajuta in curatare a sedimentelor din intestine fiind o solutie eficienta de purificare a organismului. Clismele in termeni medicali sunt spalaturile intestinului gros care cu ajutorul unui irigator se introduce in intestin pe cale rectalaa unui lichid fie apa calda cu argila sau a unui macerat de plante medicinale determinandu-se astfel evacuarea rezidurilor din intestinul gros.Kitul comlet pentru efectuarea clismei, referandu-ma la irigatorul nr 5 cu bulb din cauciuc si canula ...

11,75 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Irigator clisma sau Aparat pentru clisma ?

Aparatul pentru clisma este un irigator ce ajuta in efectuarea unor tratamente ( clisma ) la persoanele care sufera de constipatie, sau daca medicul v-a recomandat sa faceti clisma ca metoda de detoxifiere a organismului cu diferite solutii sau remedii naturale ce ajuta in curatare a sedimentelor din intestine fiind o solutie eficienta de purificare a organismului. 

Clismele in termeni medicali sunt spalaturile intestinului gros care cu ajutorul unui irigator se introduce in intestin pe cale rectala a unui lichid fie apa calda cu argila sau a unui macerat de plante medicinale determinandu-se astfel evacuarea rezidurilor din intestinul gros. 

Kitul comlet pentru efectuarea clismei, referandu-ma la irigatorul nr 5 cu bulb din cauciuc si canula neteda din material plastic contine: Bulb din cauciuc moale si rezistent cu o capacitate de 55 ml Canula ( tija din material plastic neted si moale prevazut cu orificiu pe mijloc. Este un produs medical pentru efectuarea clismei Irigator pentru clisma, nr 5 este un produs Polonia, este un aparat pentru clisma Irigator ) indicat in constipatia la copii, adulti, igiena intima feminina, tratamente uro-genitale,inaintea efectuarii unei interventii ghirurgicale abdominale,colici abdominale . 

Inainte si dupa fiecare utilizare desfaceti tija din bulb. 

Umpleti bulbul cu solutia recomandata de medic. Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. 

Capacitate: 55 ml 

Producator : PPHU / KEJ Polonia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa