Pompa piriforma, nr 11, Polonia (230 ml)

Pompa piriforma, nr 11, Polonia (230 ml)

Pompa nr11 Piriforma capacitate 230ml Polonia Descriere: Pompa din cauciuc nr 11 Piriforma 230ml Polonia Pompa auriculara ar trebui folosita doar de personalul medical (doctor sau asistent). Acest produs in cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati si sterilizati in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. Mod folosire: Pompita nr 11 adulti este un produs medical se foloseste pentru curatarea cailor respiratorii si inlatura apa si ceara din urechi. Introduceti cu delicatete varful moale in nas sau ...

18,42 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pompa nr 11 Piriforma capacitate 230ml Polonia

Descriere: Pompa din cauciuc nr 11 Piriforma 230ml Polonia 

Pompa auriculara ar trebui folosita doar de personalul medical (doctor sau asistent). Acest produs in cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. 

Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati si sterilizati in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul.

Mod folosire: Pompita nr 11 adulti este un produs medical se foloseste pentru curatarea cailor respiratorii si inlatura apa si ceara din urechi. Introduceti cu delicatete varful moale in nas sau ureche si indepartati secretiile nazale,apa sau ceara prin aspiratie. Marimile 2 si 7 sunt pentru copii,iar marimile 9 si 11 pentru adulti. 

Capacitate 230 ml 

Producator PPHU KEJ Polonia 

Pompa din cauciuc nr 11 Piriforma 230ml Polonia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa