Colac antiescare | Colac hemoroizi | Colac pentru escare Sanity
La reducere!

Colac antiescara - hemoroizi, 45 cm

Colac medicinal antiescara - hemoroizi, 45 cm Colac medicinal fabricat din cauciuc super-moale si rezistent poate fi utilizat ca perna pentru sezut cu scopul de prevenirea aparitiei hemoroizilor si a escarelor. Colacul mai poate fi utilizat de gravide, femeile care se recupereaza dupa o nastere naturala, dupa interventii chirurgicale in zona anala, fiind special conceput pentru a elibera presiunea din zonele sensibile.

60,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Colac medicinal antiescara - hemoroizi, 45 cm 

Colac medicinal cu dimensiunea de 45 cm poate fi utilizat ca perna pentru sezut cu scopul de prevenirea aparitiei hemoroizilor si a escarelor.

Colac indicat pentru persoanele care sufera de escare, hemoroizi, gravidelor, lauzelor, femeilor care se recupereaza dupa o nastere, naturala, dupa interventii chirurgicale in zona anala fiind special conceput pentru a elibera presiunea din zonele sensibile.

Utilizare:

Umflati colacul cu aer suficient cat sa stati confortabil si inchideti supapa prin strangerea surubului (ventil).

Dupa utilizare colacul se desumfla prin desurubarea capacului si a ventilului.

Colacul se poate curata cu apa calda si sapun.

Nu se recomanda utilizarea colacului antiescara in contact direct cu pielea corpului. 

Colacul este fabricat din cauciuc moale si super-rezistent.

Dimensiuni: 45 cm

Samdistribution.ro comercializeaza online si distribuie in farmacii, magazine specializate de produse tehnico-medicale produsul colac antiescara - hemoroizi, cu dimensinea de 45 cm, un produs Lotus Pharmedicals. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa