Enteroclisma

Enteroclisma 1,8l Minut

ENTEROCLISMA 1.8l Instructiuni de folosire: ENTEROCLISMA 1.8l.Poate fi folosit atat pentru lavaj intim cat si pentru lavaj rectal. In functie de intentia de utilizare trebuie folosit varful mai mare pentru lavajul vaginal sau varful mai mic pentru cel rectal. Produs nesteril refolosibil. Intructiuni: Conectati punga prin insurubarea capatului furtunului prevazut cu un conector. Folositi varful potrivit actiunii care o veti face. Suspendati punga vertical de maner. Punga trebuie suspendata astfel incat sa se previnacontactul cu alte lichide sau materiale solide. Presiunea lichidului depinde de inaltimea la care se afla punga agatata. Inchideti valva (prin rasucirea robinetului la 90 de grade). Astfel produsul este gata de folosire.Administrarea si alegerea solutiei folosite trebu ...

35,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

ENTEROCLISMA 1.8l

Instructiuni de folosire: ENTEROCLISMA 1.8l. Poate fi folosit atat pentru lavaj intim cat si pentru lavaj rectal. ÃŽn functie de intentia de utilizare trebuie folosit varful mai mare pentru lavajul vaginal sau varful mai mic pentru cel rectal. Produs nesteril refolosibil.
Intructiuni: Conectati punga prin insurubarea capatului furtunului prevazut cu un conector. Folositi varful potrivit actiunii care o veti face. Suspendati punga vertical de maner. Punga trebuie suspendata astfel incat sa se previna contactul cu alte lichide sau materiale solide. Presiunea lichidului depinde de inaltimea la care se afla punga agatata. ÃŽnchideti valva (prin rasucirea robinetului la 90 de grade). Astfel produsul este gata de folosire. Administrarea si alegerea solutiei folosite trebuie agreeata de un doctor.
Curatarea si dezinfectarea: Înainte si dupa fiecare folosire dezasamblati manual fiecare parte si spalati-le cu apa calda si sapun neutru. Nu curatati cu peria. Curatati-l cu ajutorul unui burete moale pentru a evita zgarierea. Produsul poate fi sterilizat prin fierbere dar pentru scurt timp. Capetele pot fi sterilizate prin raze gamma in autoclave sau prin folosirea ethilen oxidului. Nu folositi alcool, solventi sau acizi.  Capacitate 1.8l Marca: Minut

Fisa tehnica

Minut

S-ar putea sa-ti placa