Irigator clisma nr 11 Sanity 347 ml - clisma acasa
La reducere!

Irigator clisma nr 11 Sanity 347 ml - clisma acasa

Irigator nr 11 pentru clisma acasa - clisma reprezinta un mod rapid si usor de a scapa de constipatie. Acest irigator nr 11 pentru clisma este destinat efectuarii unei clisme rectale acasa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, sigur pentru sănătate și mediu. Irigator -ul nr 11 este dedicat adulților și copiilor de peste 3 ani. Pentru copiii mai mici recomandam pompele piriforme Sanity: pere de cauciuc pentru igiena 6-12 luni și pere pentru constipație de la 1 la 3 ani.

31,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Irigator nr 11 pentru clisma acasa

Clisma reprezinta un mod rapid si usor de a scapa de constipatie.

Acest irigator nr 11 este destinat efectuarii unei clisme rectale acasa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, sigur pentru sănătate și mediu. Irigator -ul nr 11 este dedicat adulților și copiilor de peste 3 ani. Pentru copiii mai mici recomandăm pompele piriforme Sanity: pere de cauciuc pentru igiena 6-12 luni și pere pentru constipație de la 1 la 3 ani.

Avantajele produsului irigator clisma:

  1. Îndepărtează toxinele din organism
  2. Curăță sistemul digestiv
  3. Va scapa de constipatiei
  4. Ajuta la pierderea în greutate
  5. Stimulează peristaltismul și microflora intestinală

Indicatii irigator:

Produsul sprijină sistemul digestiv: constipație, crampe intestinale, dureri abdominale cronice, dificultăți în mișcările intestinale, colită. Irigatorul este, de asemenea, folosite pentru a reduce afecțiunile respiratorii: respirația neplăcută, inflamarea gurii, precum și susținerea sistemului nervos uman: dureri de cap cronice, oboseală și iritabilitate.

Ce este clisma?

Clisma este o tehnica utilizata pentru a stimula evacuarea scaunului. Este un tratament utilizat cel mai frecvent pentru a scapa de constipatia severa. Procesul ajuta la eliminarea deseurilor din rect, atunci cand nu puteti face acest lucru de la sine. Clismele sunt undicate si pentru a curata colonul. Dacă aveți îngrijorări sau se agravează simptome după o clismă, adresați-vă imediat unui medic.

Ce este constipatia?

Constipatia este o afectiune gastrointestinala comuna. Apare atunci cand colonul nu poate elimina deseurile prin rect. Persoanele cu aceasta afectiune au trei sau mai purine miscari intestinale pe o perioada de sapte zile. Constipatia usoara apare adesea atunci cand nu mancati suficiente fibre si nu beti suficienta apa in mod regulat. Exercitiile fizice zilnice ajuta de asemenea la prevenirea constipatiei. Clisma este cea mai frecvent utilizata pentru curatarea intestinului inferior. Totusi, aceasta este, in mod normal, ultima solutie pentru tratamentul constipatiei.

Instructiuni de folosire irigator:

Consultati întotdeauna un medic înainte de a efectua procedura. Înainte de prima și fiecare utilizare ulterioară, spălați separat fiecare parte a irigatorului și apoi scufundați în apă clocotită timp de câteva minute. Asigurați-vă că elementele sunt complet imersate.

După răcire, umpleți recipientul de cauciu cu lichid pentru a spala corpul, la o temperatură care nu depășește 40 ° C. Se recomanda utilizarea unei creme sau ulei de masaj și se introduce încet în anus. Apoi strângeți puternic para de cauciuc pentru a goli conținutul în corp. Înainte de a scoate vârful, strângeți ferm fese, astfel încât lichidul să nu iasă.

Utilizați conform destinației. Produsul nu trebuie introdus în cuptorul cu microunde. Nu utilizați dezinfectanți. Dacă una dintre părți este deteriorată, aruncați întregul set. Nu depozitați produsul la îndemâna copiilor.

Capacitate: 347 ml

Producator: Sanity

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.