Melatonina 720 mg, 30 capsule, Bio Synergie

Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie

Melatonina 3 mg, 30 capsule, Bio Synergie - pret online pe Sam-Distribution, pentru insomnii, tulburari de somn. Profita acum de pretul redus, ai livrare rapida. Pentru reglarea sistemului endocrin.

16,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Melatonina |3 mg| 30 capsule | Bio- Synergie | Insomnii 

Daca ai insomnii, tulburari de somn sau cauti un antioxidant puternic, imunitate scazuta, Melatonina capsule, producator Bio Synergie Activ, este solutia. 

Prospect: Melatonina 3 mg x 30 Cps vegetale Bio Synergie Activ.

Compozitie: Melatonina 3 mg.

Alte ingrediente: Lecitina, ceara de albine, ulei de Soya. eficienta impotriva insomniilor si a tulburarilor de somn, puternic antioxidant (este unul dintre cei cativa antioxidanti care pot patrunde in mitocondrii).

Proprietati: Supranumit ,,hormonul intunericului" melatonina este deosebit de eficienta in lupta contra insomniilor si a tulburarilor de somn. 

-Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti, ea are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat betacarotenul sau vitamina C, E 

-Melatonina este, singurul antioxidant capabil sa patrunda in celulele organismului, combatand radicalii liberi fiind astfel dosebit de eficienta in intarirea imunitatii 

-Rezultate deosebite s-au obtinut si in administrarea melatoninei pentru reglarea sistemului endocrin 

-In experimentele de laborator, s-a descoperit ca suplimentele de melatonina actioneaza asupra duratei de viata a soarecilor, in timpe ce alte studii de laborator au aratat ca inhiba dezvoltarea cancerului, ajuta la reglarea sistemului imunitar si apara de bolile degenerative. 

-Pentru insomniile rebele va recomandam asocierea Melatoninei cu produsul ,,Noapte Buna".

ADMINISTRARE: -1 capsula/zi, seara la culcare. 

Producator BIO-SYNERGIE Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.