Melatonina 720 mg, 30 capsule, Bio Synergie

Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie

Suplimentul alimentar Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie este deosebit de eficienta in lupta contra tulburarilor de somn. Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti

18,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie

Suplimentul alimentar Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie este deosebit de eficienta in lupta contra tulburarilor de somn. Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti, ea are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat betacarotenul sau vitamina C, E.

Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti, ea are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat betacarotenul sau vitamina C, E 

Daca ai insomnii, tulburari de somn sau cauti un antioxidant puternic, imunitate scazuta, Melatonina capsule, producator Bio Synergie Activ, este solutia. 

Alte ingrediente: Lecitina, ceara de albine, ulei de Soya. eficienta impotriva insomniilor si a tulburarilor de somn, puternic antioxidant (este unul dintre cei cativa antioxidanti care pot patrunde in mitocondrii).

Proprietati: Supranumit hormonul intunericului, melatonina este deosebit de eficienta in lupta contra insomniilor si a tulburarilor de somn. 

- Melatonina este, singurul antioxidant capabil sa patrunda in celulele organismului, combatand radicalii liberi fiind astfel dosebit de eficienta in intarirea imunitatii 

- Rezultate deosebite s-au obtinut si in administrarea melatoninei pentru reglarea sistemului endocrin 

- In experimentele de laborator, s-a descoperit ca suplimentele de melatonina actioneaza asupra duratei de viata a soarecilor, in timpe ce alte studii de laborator au aratat ca inhiba dezvoltarea cancerului, ajuta la reglarea sistemului imunitar si apara de bolile degenerative. 

- Pentru insomniile rebele va recomandam asocierea Melatoninei cu produsul ,,Noapte Buna".

Prezentare: Melatonina 3 mg x 30 Cps vegetale Bio Synergie Activ.

Compozitie: Melatonina 3 mg.

Administrare: -1 capsula/zi, seara la culcare. 

Producator: BIO-SYNERGIE Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.