Detenso Somnalin

Detenso Somnalin, 30 comprimate, Alevia

Ajută la menținerea unui somn de bună calitate. Contribuie la inducerea stării de relaxare și ajută la menținerea calmului în caz de iritabilitate. Efecte Detenso Somnalin, 30 comprimate, Alevia: Calmant pentru sistemul nervos

34,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Detenso Somnalin, 30 comprimate, Alevia [6423602012631]

Ajută la menținerea unui somn de bună calitate. Contribuie la inducerea stării de relaxare și ajută la menținerea calmului în caz de iritabilitate.

Efecte Detenso Somnalin, 30 comprimate, Alevia:

  • Calmant pentru sistemul nervos
  • Reduce perioada de timp necesară instalării somnului
  • Susține starea de relaxare necesară instalării unui somn profund și odihnitor
  • Ajută la menținerea unui somn de bună calitate pe termen lung

Valeriana este cea mai cunoscută și utilizată plantă cu efect sedativ. 

Hameiul tratează tulburările de somn, îmbunătăţind somnul fără a produce efecte reziduale semnificative sau insomnie de rebound.

Passiflora este una dintre cele mai cunoscute plante pentru linștire și calmare, ce redă starea de bine a psihicului și senzația de echilibru. Este eficientă în reducerea stărilor de teamă nejustificată.

Roinița ajută la inducerea relaxării, stării de bine și a confortului psihic. Este benefică pentru scăderea simptomelor asociate stresului.

Detenso Somnalin, 30 comprimate, Alevia recomandat ca adjuvant în:

  • Schimbări de fus orar
  • Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificări hormonale
  • Tulburări de somn: insomnie de inducție, treziri în timpul nopții, somn cu intermitențe

Administrare: Adulți: 1 comprimat pe zi, cu 40-60 de minute înainte de culcare

Compoziție per comprimat:

Extract de Roiniță 200mg standardizat cu 7-15% acid rozmarinic, Extract de Passiflora 200mg standardizat cu 6% flavonoide, Extract de Valeriană 100mg standardizat cu 0,7-0,9% acizi sesquiterpenici exprimați în 0,8% acid valerenic, Extract de Hamei 50mg standardizat cu min. 0,3% rutin.

Alevia
6423602012631
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa