Melatonina pura, 3 mg, Esi Spa,120 tablete

Melatonina pura, 3 mg, Esi Spa,120 tablete

Melatonin sau Melatonina este un inductor natural al somnului, care imbunatateste calitatea acestuia. Este indicat in special pentru persoanele cu insomnii, un ajutor bun pentru tulburari de somn. 

57,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Melatonina pura, 3 mg, Esi Spa, 120 tablete

Cuprins:

  • Prospect
  • Compoziţie
  • Indicații terapeutice
  • Doze si mod de administrare
  • Forma farmaceutica
  • Prezentare
  • Producator

Prospect

Melatonin de la Esi Spa supliment alimentar cu melatonina este de ajutor in tratamentul tulburărilor de somn și insomnii. Melatonina este un inductor natural al somnului, care imbunatateste calitatea acestuia. Este indicat in special pentru persoanele in varsta cu insomnii. Melatonina este un bun ajutor in situatii de stres care face dificil un somn bun, ea poate fi, de asemenea, folosita pentru a reglementa ritmul circadian si pentru a evita disconfortul datorat fusului orar.

Compoziţie

1 comprimat de melatonin Esi Spa contine 3 mg melatonina si excipienti: fosfat de calciu, hidroxi-propil-celuloza, stearat vegetal de magneziu si dioxid de siliciu, celuloza microcristalina.

Indicatii

Melatonin pura Esi Spa (melatonina) este un remediu indicat în tratamentul pe termen scurt al insomniei primare, caracterizată

printr-un somn de slabă calitate, la persoanele cu insomnie.

Melatonin Esi Spa supliment alimentar cu melatonina este indicată ca adjuvant în tratamentul tulburărilor de somn și insomnii.

Melatonin supliment alimentar cu melatonina care contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a dormi.

Doze si mod de administrare

Orala. Se recomanda 1 microtableta / zi cu mai multa apa, de preferinta cu o ora inainte de culcare.

In conditii de intuneric, atunci cand celulele nervoase de la nivelul retinei nu sunt stimulate de lumina, hipotalamusul stimuleaza epiphysis si produce melatonina. Integrarea melatoninei cu alte produse specifice ar putea impiedica procesele de degradare a tesuturilor  fizice si mentale, degenerarea pe masura inaintarii in varsta si ar putea fi utilizata pentru a garanta o odihna buna in timpil noptii din momentul in care regleaza ritmul somn-veghe.

Forma farmaceutica

Comprimate cu eliberare prelungita.

Prezentare

Cutie insotita de prospect, 120 tablete

Producator

 Esi Spa

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: