Valeriana, 30 capsule, Pro Natura

Valeriana, 30 capsule, Pro Natura

Sedative si Somnifere Naturale, Aritmii si palpitatii, Insomnii, Valeriana 30 capsule, Pro Natura - Medica. Valeriana (valeriana officinalis). Preparatele pe baza de Valeriana au efect sedativ in special in nevroze

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sedative si Somnifere Naturale, Aritmii si palpitatii, Insomnii, Valeriana 30 capsule, Pro Natura - Medica

Valeriana ( Valeriana officinalis).Preparatele pe baza de Valeriana au efect sedativ in special in nevroze,prin diminuarea excitabilitatii maduvei spinarii si a creierului. In general,preparatele pe baza de Valeriana sunt recomandate ca sedative in diverse forme clinice de nevroze,in stari de excitatie manifestata prin insomnii,nervozitate,hipersensibilitate motorie si senzoriala,in aritmii sau palpitatii si ca antispastic moderat ( in crampele intestinale sau in durerile musculare). Nu se cunosc efecte secundare la doze moderate,dar se cunosc fenomene clinice de supradozaj ( de intoxicatie voluntara sau accidentala ) 

Prezentare: 30 capsule Valeriana 

Producator: Pro Natura Medica 

Pro Natura
Fisa tehnica
Beneficii:
efect relaxant si sedativ, ajuta la un somn odihnitor
Administrare:
pe cale orala 1 capsula de 3 ori pe zi.
Compozitie:
pulbere din radacina de Valeriana
Mod de prezentare:
30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.