Aslavital, Ser pentru tratament antirid ,Acidul Hialuronic-hidratarea pielii si atenuarea ridurilor

Gama de produse cosmetice si tratamente naturiste-Aslavital cu actiune antirid si ingrijire ten. 

Este un gel fluid inovativ, special conceput pentru tratamentul intensiv al fetei si indeosebi al zonelor mai expuse procesului de imbatranire si ridare. Extractul Gatuline Expression asociat cu Argila confera serului proprietati unice antirid. Efectul decrispant este instantaneu si reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a serului. Acidul Hialuronic mentine gradul de hidratare al pielii si contribuie la atenuarea ridurilor. 

Milicapsulele cu vitamina E, previn agresiunea oxidativa la nivel celular si actiunea distructiva a radiatiilor UV. Se foloseste zilnic, in fiecare seara, dupa curatarea pielii, inaintea Cremei lift ultra-activa. TESTAT DERMATOLOGIC! 

Produsul este ambalat in flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principala diferenta faptul ca nu exista nici un tub de imersie, ci o diafragma care se ridica la evacuarea produsului, prin actionarea butonului. 

Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea continutului aproape 100%, dozarea produsului este constanta, riscul de contaminare a produsului este scazut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de actionari pentru amorsarea pompitei. 

Prezentare: 15 ml 

Producator: Farmec 

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.