Masca filmogena antiacnee, extracte de sunatoare si galbenele, 60ml, Herbagen

Masca filmogena antiacnee, extracte de sunatoare si galbenele, 60ml, Herbagen

Masca filmogena antiacnee, Herbagen, extracte sunatoare, galbenele, 60ml Masca filmogena antiacnee,producator Herbagen,Genmar Cosmetics, contine extract de galbenele si extract de sunatoare.Masca antiacnee Herbagen,se adreseaza tenurilor acneice si seboreice ,avand un efect antiseptic, degresant, ajuta la eliminarea impuritatilor aflate la suprafata pielii. Masca filmogena antiacnee se intinde pe zonele afectate de acnee,se lasa sa actioneze circa 15 minute,tenul devine curat si luminos. Producator: Herbagen Genmar Cosmetics. ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Masca filmogena antiacnee, Herbagen, extracte sunatoare, galbenele, 60ml

Masca filmogena antiacnee, producator Herbagen, Genmar Cosmetics, contine extract de galbenele si extract de sunatoare. Masca antiacnee Herbagen, se adreseaza tenurilor acneice si seboreice, avand un efect antiseptic, degresant,ajuta la eliminarea impuritatilor aflate la suprafata pielii. 

Masca filmogena antiacnee se intinde pe zonele afectate de acnee,se lasa sa actioneze circa 15 minute, tenul devine curat si luminos. 

Producator: Herbagen Genmar Cosmetics. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa