Gel cu extract de melc, 125 ml, Stolz

Gel cu extract de melc, 125 ml, Stolz

Gel cu extract de melc, 125 ml, Stolz cu efect regenerator, favorizeaza si protejeaza functia naturala a pielii, totodata serveste ca exfoliant natural pentru pielea dumneavoastra.

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel cu extract de melc, 125 ml, Stolz

Gel cu extract de melc are un efect regenerator, favorizeaza si protejeaza functia naturala a pielii, totodata serveste ca exfoliant natural pentru pielea dumneavoastra.

Prezentare:

125 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.